Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση Γκυρίνη για τον Βενιόπουλο και την επιλογή του να στηρίξει τον δήμο Βέροιας στις εκλογές του Συνδέσμου

Όταν πρυτανεύει η κοντόφθαλμη και ιδιοτελής πολιτική τότε θυσιάζεται το κοινό καλό και τα συμφέροντα του τόπου που υποτίθεται ότι έχεις ορκιστεί να υπηρετείς.

Η επιλογή του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Βενιόπουλου να συνταχθεί με τους εκπροσώπους του Δήμου Βέροιας και να....
συμμαχήσει μαζί τους ψηφίζοντας τον κ. Αγγελίνα ως πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης, αναδεικνύει και σηματοδοτεί μια νοοτροπία και συμπεριφορά ξεπερασμένη και η οποία θυμίζει άλλες εποχές. Τότε που η συναλλαγή είχε αναχθεί σε ίδιον της πολιτικής κουλτούρας και συμπεριφοράς.

Ο Δήμος Βέροιας μετέχει στον Σύνδεσμο διότι μόνο ένα δημοτικό του διαμέρισμα, αυτό της Κουλούρας, έχει σχέση με το δίκτυό του. Κι όμως, για να γίνει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ο κ. Βενιόπουλος επέλεξε να κάνει πρόεδρο έναν δημοτικό σύμβουλο από την Βέροια και όχι έναν της Αλεξάνδρειας όπου κι αυτός ανήκει. Επέλεξε να ικανοποιήσει τα δικά του προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα παίρνοντας ως αντιπαροχή τη θέση του Αντιπροέδρου και όχι να υπηρετήσει ως οφείλει τα συμφέροντα του Δήμου της Αλεξάνδρειας, όπου ανήκει και ο λαός της οποίας τον τίμησε την περασμένη τετραετία ως Αντιδήμαρχο. Επέλεξε να αντιστρατευτεί τα συμφέροντα του Συνδέσμου που ταυτίζονται με τα συμφέροντα του δήμου μας για ικανοποιήσει προσωπικές μωροφιλοδοξίες. Κρίμα.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών και του ευχόμαστε «καλή σταδιοδρομία» στον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έπραξε ο Δήμαρχος και εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ψηφοφορία για το σύνδεσμο ύδρευσης γιατί η παραπληροφόρηση από συγκεκριμένο έντυπο που ψαρέβει σε θολά νερά , αναφέρθηκε ότι η Προεδρία του συνδέσμου ύδρευσης χάθηκε με ευθύνη του Δημάρχου που δεν παραβρέθηκε στην ψηφοφορία!!!!! Καλό θα είναι ως πρόταση την καταθέτω να δημιουργηθεί Γραφείο Τύπου στο Δήμο για να απαντά σε τέτοια κακόβουλα και υποβολιμαία δημοσιεύματα.