Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη

Τούτες τις άγιες μέρες θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους δημότες καλές γιορτές με οικογενειακή θαλπωρή και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία και καλύτερες μέρες.
Ως δήμαρχος εκφράζοντας την διοίκηση και συνολικά τα αισθήματα της παράταξής μας που ανέλαβε τις τύχες του δήμου μας προ τετραμήνου γνωρίζουμε επακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στα σπίτια των δημοτών μας αλλά και στην αγορά του δήμου μας. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και από την πλευρά μας με συντονισμένες δράσεις προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις επιπτώσεις της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που πλήττει κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του...
πληθυσμού.
Το κοινωνικό παντοπωλείο παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες που το ενισχύουν δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας αυτές τις ημέρες που είναι φορτισμένες συναισθηματικά έχει εντείνει την δουλειά της και τις παρεμβάσεις της προς όλους όσοι έχουν την ανάγκη της.
Αγαπητοί συνδημότες,
Ως νέα διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεν θέλαμε να ενισχύσουμε το κλίμα της απαισιοδοξίας και μιζέριας που έχει καταπλακώσει το σύνολο του πληθυσμού. Με πετυχημένες κατά γενική ομολογία κινήσεις που κάναμε, με στοχευμένες και φτηνού κόστους εκδηλώσεις, καταφέραμε ως τα τώρα να καταστρώσουμε ένα πλέγμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που έδωσαν κίνηση και ζωντάνια στο κέντρο της Αλεξάνδρειας. Δώσαμε την δυνατότητα να χαρούν τα παιδιά που σ΄ αυτά προσβλέπουμε.
Επίσης, δεν ξεχάσαμε την περιφέρεια του δήμου και οργανώσαμε σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε πολλά χωριά του δήμου μας.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επιμονή και την καινούργια χρονιά για να υλοποιήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και δεσμεύσεις που αναλάβαμε.

Εύχομαι σε όλους και πάλι,
Καλά Χριστούγεννα, Καλές γιορτές

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Γκυρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: