Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο λόγος για της πλημμύρες και οι ενέργειες της διοίκησης / Κάναμε ότι μπορούσαμε

Κ. Παράσχου
Οι δρόμοι της περιοχής της Αλεξάνδρειας είναι
τόσο επιβαρυμένοι από την συνεχή κίνηση σ΄ αυτούς μεγάλων οχημάτων (νταλίκες) εξ αιτίας των.... υψηλών διοδίων που καλούνται να πληρώσουν.
Οι νεροποντές και η συνεχής χρήση από τα οχήματα έχουν δημιουργήσει στο οδόστρωμα μεγάλες τρύπες και συνεχώς σημειώνονται ζημιές στα....
αυτοκίνητα.
Την προσωπική του μαρτυρία κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Κ. Παράσχου που είπε ότι τις προηγούμενες μέρες ο ίδιος έπαθε ατύχημα που όπως είπε ήταν μόνο με υλικές ζημιές και ζήτησε από την διοίκηση και τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη να φροντίσει ώστε να πιέσει και να κινηθεί με τους βουλευτές ώστε να παρθούν μέτρα για να περιοριστεί η κίνηση.

Επίσης, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος έθεσε το θέμα των πλημμυρών που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες και ζήτησε να μάθει σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για να ανακουφίσει αυτούς που είχαν πληγεί.
Ο κ. Παράσχου αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό σημείο που το νερό απέκλεισε και πιο συγκεκριμένα στην υπόγεια διάβαση στο δρόμο προς Νησελούδι, λίγο έξω από το Νησέλι όπου εξ αιτίας της ανεβασμένης στάθμης του νερού δεν μπορούν να περάσουν τα οχήματα.

Ο αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης απαντώντας είπε ότι η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε και περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ζημιές. Είπε ότι ο Λουδίας δεν "έσπασε" τελικά και στο Νησέλι η γέφυρα προς Νησελούδι θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για να αμβλυνθεί το φαινόμενο γιατί είναι αδύνατον να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: