Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ετοιμάζει υποψήφιους βουλευτές η ΔΗΜΑΡ για τις εκλογές που έρχονται / Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και στην Ημαθία

Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και πλέον όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σε.... προεκλογική τροχιά.
Ο γραμματέας συναντήθηκε με τον Στέλιο Ρεβίθη, μέλος της ΝΕ Ημαθίας της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Μπόλαρη και με φίλους του σε κεντρικό μπαρ της πόλης.
Τόσο ο γραμματέας όσο και ο κ. Ρεβίθης δεν έκρυψαν το κοινό μυστικό, ότι οδεύουμε ολοταχώς προς τις εκλογές αφού η παρούσα βουλή δεν μπορεί να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε για ακόμα μια φορά στους συνομιλητές του ότι η ΔΗΜΑΡ αποκλείεται να ψηφίσει τόσο τον Στ. Δήμα όσο και οποιαδήποτε άλλη πρόταση κατά την τρίτη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου.

Ρωτήθηκαν βέβαια και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αφού πλέον όλα δείχνουν ότι παρά την οργανωτική αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ θα γίνει τελικά συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως εκ τούτου θα είναι ορισμένα στελέχη μέσα στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών.
Για την Ημαθία δεν μπορούμε παρά να οδηγηθούμε δια της μεθόδου της ατόπου απαγωγής ότι υποψήφιοι προτεινόμενοι της ΔΗΜΑΡ θα είναι είτε ο γραμματέας είτε ο κ. Ρεβίθης.

Περισσότερα σε επόμενα δημοσιεύματα

-η φωτογραφία από το alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: