Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Ναλμπάντης προς Ηρ.Διώτη (ΣΥΡΙΖΑ): Αφού θα είστε αύριο κυβέρνηση θέλουμε βοήθεια στα εξής θέματα...

Διώτη, Σπυρίδης, Ναλμπάντης
Απευθυνόμενος στην Ηρώ Διώτη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Κ. Ναλμπάντης έθεσε σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον δήμο και ζήτησε την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίησή τους.
Πιο συγκεκριμένα, ανέδειξε το ζήτημα της διαχείρισης των κενών συσκευασιών των....
φυτοφαρμάκων λέγοντας ότι η βούληση της διοίκησης είναι να ασχοληθεί "ζεστά" με το θέμα αυτό αφού σήμερα δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο και η ρύπανση συνεχίζει ακάθεκτη.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαία χρηματοδότηση του δήμου, όπως και όλων των δήμων της χώρας, για την κατασκευή και λειτουργία ενός κυνοκομείου για τα αδέσποτα σκυλιά που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα στην πόλη.
Επίσης, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του προγράμματος αποκατάστασης των ΧΑΔΑ (χωματερών) που έχει κολλήσει και ανακοίνωσε στην κ. Διώτη ότι ο δήμος ήδη έχει επιλεγεί ανάμεσα σε δέκα ΟΤΑ της χώρας για ένα πιλοτικό έργο που αφορά σε κομποστοποίηση των σκουπιδιών αφού βέβαια πρώτα έχει γίνει διαχωρισμός στην πηγή τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που λήφθηκε από τον Σ. Τάμογλου- ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ




Ο αντιδήμαρχος τεχνικών στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κορυφαίο ζήτημα του καθαρισμού του ποταμού Λουδία και επισήμανε ότι το εν λόγω θέμα πρέπει να προταχθεί και δεν πρέπει να λογίζεται ως τοπικού ενδιαφέροντος αλλά εθνικού αφού οι καλλιέργειες πλήττονται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τις αγορές του εξωτερικού στον τομέα του ροδάκινου η χώρα μας.







1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Σιγα μη γινουν κυβερνηση Αντιδημαρχε. Δεν θελουν καν να γινουν