Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός Συνδέσμου Ύδρευσης ο Π. Γκυρίνης μετά την συνεργασία Βέροιας- Βενιόπουλου!!!

Μ. Αγγελίνας
Παρατράγουδα σημειώθηκαν στις εκλογές του Συνδέσμου Ύδρευσης Αλεξάνδρειας που έγιναν προχτές εν "κρυπτώ και παραβύστω". Ο δήμος Αλεξάνδρειας, αν και είναι ο κύριος οφελούμενος της ύπαρξης και λειτουργίας του εν λόγω συνδέσμου βρέθηκε έξω από την διοίκησή του για λόγους που έχουν να κάνουν τόσο με το παρασκήνιο που έλαβε χώρα όσο και με διάφορες κινήσεις που απουσίασαν και.... έπρεπε να γίνουν εκ μέρους της διοίκησης του δήμου.
Πρόεδρος αναδείχτηκε ο εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας κ. Αγγελίνας και αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Κ. Βενιόπουλος. Όπως όλοι κατάλαβαν, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία εκ των προτέρων και η μια πλευρά ψήφισε την άλλη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διοίκησης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης που εξ αρχής ζήτησε το αυτονόητο. Το αυτονόητο είναι να μοιράζονταν από 2,5 χρόνια η διοίκηση στον δήμο Βέροιας και στον Δήμο Αλεξάνδρειας.
Είναι προφανές ότι η συμπαιγνία των δυο πλευρών έφερε ένα αποτέλεσμα που είναι αρνητικό για τον δήμο Αλεξάνδρειας και τις πολιτικές που θα υλοποιούνταν δια μέσω του Συνδέσμου και τώρα θα πρέπει να παίρνουν την πολιτική έγκριση του αντιπάλου τους Βενιόπουλου για προχωρήσει η όποια πολιτική και το όποιο αίτημα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ Βενιόπουλε, σίγουρα είστε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας? Προφανώς την λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν την έχει το λεξιλόγιο σας!!! Αλλά ξέχασα!! Ανήκετε στη Νέα Δημοκρατία!! Πήρατε την συνταγή από τον Αρχηγό σας τον Σαμαρά που ψάχνει τους 180!! Αλλά η Βέροια και ο Αγγελίνας χρειαζόταν ΕΝΑΝ και τον βρήκαν στο πρόσωπο σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αείμνηστος εκδότης τις εφημερίδος ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ Αναστάσιος Τσιάρτας συχνά- πυκνά έγραφε Οι άνδρες τα παντελόνια δεν τα φοράνε για να μην κρυώνουν αλλά για άλλους λόγους!! Πόσο δίκαιο είχε!!! Υπόψη ‘ότι ο αείμνηστος ήταν φαν του Δημητριάδη!!! Αν ζούσε σήμερα φαντάζομαι τι θα έγραφε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον αγγελινα... Μια ζωη βολεμενος..Βλέπε ΑΛ.ΒΕ.ΝΑ κτλ. Μια ζωη τα δικα μας παιδια , δικα μας. Τα αλλα ξενα. Υπομονη γιατι σε λιγο θα ειστε ξενοι εσεις. Βρωμαει το βρωμοσυστημα σας. Μποχα εχει γινει και την εχει παρει χαμπαρι και ο πιο ασχετος.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ήρθαν σε συμφωνία όπως αναφέρετε στην ανάρτηση σας, είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός, γιατί εμένα το μυαλό μου πηγαίνει σε πολύ χειρότερες σκέψεις. ‘Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως αυτές οι πρακτικές για τον Βενιόπουλο , είναι παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ο Βενιόπουλος εκλέχτηκε υποτίθεται για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των δημοτών που τον ψήφησαν και κατά επέκταση τα συμφέροντα του Δήμου, με την ενέργεια του αυτή δείχνει άλλα πράγματα. Βέβαια στον πολιτικό χώρο που ανήκει οι πρακτικές αυτές έχουν γίνει ολυμπιακά αθλήματα. Βεβαίως υπήρχε και ο εκπρόσωπος τις Αντιπολίτευσης του Δήμου Βέροιας του Καραπαναγιωτίδη ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Αγγελίνα , και σκέφτηκε τοπικά δεν έφτανε όμως αυτός και έπρεπε να βρεθεί ένας πρόθυμος και βρέθηκε ο ογκόλιθος τις πολιτικής Βενιόπουλος!! Βέβαια αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στην πλειοψηφία του Δήμου, που στην οικονομική επιτροπή του Δήμου ψήφησε ομόφωνα Αντιπρόεδρο τις επιτροπής τον Δημητριάδη!! Θα μου πείτε συναίνεση , ναι αλλά με ποιους? Ως φαίνεται γλυτώσαμε από τους βόθρους με την κατασκευή του βιολογικού στην Πόλη μας όμως η μπόχα εξακολουθεί να παραμένει με τέτοιες ενέργεις.!!

Ανώνυμος είπε...

To pasok ειναι εδω ενωμενο δυνατο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά τώρα γιδιώτες

Ανώνυμος είπε...

Οι Βεροιώτες χρόνια τώρα προτιμούν να πετάνε τα περισσεύματα απο το πόσιμο νερό τους ,παρά να δώσουν στην Αλεξάνδρεια.
Αυτό δεν το ήξεραν αυτοί που στήριξαν τον βεροιώτη για πρόεδρο του συνδεσμου ύδρευσης ....ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;
Αν δεν ήξεραν γιατί δεν ρώτησαν;
ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Περίμενα τοποθέτηση του Γκυρίνη. Ακόμη περιμένω. Εύχομαι παρότι αργά να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΗΘΟΣ.ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Κ.ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΕ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΤΕ....