Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία "έκλεισε". Μέσα και ο Κώστας ο "κωλοτούμπας"

Εκτός του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου το ψηφοδέλτιο θα μάθουμε μετά από ένα δεκαήμερο περίπου άρχισαν και τα άλλα κόμματα να κάνουν προετοιμασίες με την ΝΔ να βρίσκεται σε μια καλύτερη πληρότητα εξ αιτίας του γεγονότος ότι ήδη διαθέτει τρεις υποψήφιους και αυτοί είναι οι.... νυν βουλευτές της.
Δηλαδή, οι Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά θα είναι σίγουρα εκ νέου υποψήφιοι και μαζί με τον Κ.  Γιοβαννόπουλο που εσχάτως απέκτησε το προσωνύμιο "ο κωλοτούμπας" συμπληρώνεται η τετράδα και αναζητούνται άλλοι δυο.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον του νεαρού δικηγόρου από την Μελίκη Τάσου Μπαρτζώκα και το ενδιαφέρον του έτερου δικηγόρου Στάθη Σαρηγιαννίδη είναι δεδομένη κάλυψη της πέμπτης θέσης και αναζητείται η έκτη που επιβάλλεται να είναι γυναικεία υποψηφιότητα. Αυτή πιθανολογείται ότι θα είναι η κ Καρατζιούλα που κατατάχτηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγαλε βρε μοχλα απο τον γιοβαννοκολοτουμπα το μπυφανακι. Κουστουμια χλυδατη του εδωσε ο σαμαρογκαβος. Κουστουμακι (λες να εχει τιποτα και μεσα στις τσεπες)?.
Ξεφτυλα κωστακη, Ου ρε....χαχαχαχα
Ο αντιμνημονιακος κωστακης καϊλας..χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζι να στηριξουμε την γιοβαννοπουλο. Επιτελους ενα αξιο παλικαρι του νομου μας. Εξω απο τα μνημονια. Φυλακη ο σαμαρας και η παρεα του. Λεφτα στον φτωχο λαο. Φθηνοτερο πετρελαιο. Επιτελους αποκεντωση. Ωρα ρε... 2015 εχουμε. Εμεινα 3 χρονια περιπου πισω. Γεια σου ρε μεγαλε αντιστασιακε . Ειμαι σιγουρος πλεον οτι και την γυναικα σου θα πουλουσες για να μπεις στα ψηφοδελτια της νεας χουντας. Αξιος κωστακη, Αξιος! Αει να δουμε ποσο φουμο θα φας . Παρε και στολη παραλαγης να μην σε γνωριζουμε. Ντροπη σου.