Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα πρώην δημαρχεία Μελίκης και Πλατέος!!! Ψάχνουν δυο εταιρίες μετά από καταγγελία

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα δημοτικά κτήρια του Πλατέος και της Μελίκης σημειώθηκε προχτές Τρίτη. Η επίσημη αιτιολογία των ελεγκτών είναι ότι ερευνούν οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση τόσο με την πρώην Κατασκευαστική Εταιρία Πλατέος όσο και με την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μελίκης. Και οι ...δυο εταιρίες είναι πλέον παρελθόν και μάλιστα η πρώτη είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Το συνεργείο των ελεγκτών πήγε στα πρώην δημαρχεία το πρωί της Τρίτης και εκεί συνάντησαν τους υπαλλήλους προς τους οποίους δήλωσαν την ιδιότητά τους και είπαν ότι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία των δυο εταιριών. Όπως και έγινε αφού ουδείς μπορεί να αρνηθεί τον έλεγχο στο συγκεκριμένο σώμα.

Έντονες είναι η φήμες ότι οι ελεγκτές έκαναν έφοδο και σε συγκεκριμένη οικία και μάλιστα ερευνούν συγκεκριμένους λογαριασμούς ώστε να διαπιστώσουν την κίνησή τους και θα τσεκάρουν αν υπάρχει περίπτωση πλουτισμού που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι σε ερώτηση που τους έγινε απάντησαν ότι "η έρευνά μας είναι αποτέλεσμα επώνυμης καταγγελίας".

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα έχουμε νεώτερα σε νέο δημοσίευμα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γέλια!! Και ακόμη είμαστε στην αρχή!! Και τι μας έλεγε ο ατσαλάκωτος στις εκλογές του2010 ? Ο μεγάλος ασθενής είναι ο Δήμος Αλεξάνδρειας!!! Και τώρα? Άντε καλή αρχή!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΗΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΕΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧςΙ ΤΟΤΕ ,,,