Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο κύκλος Δημητριάδη έκλεισε / Πάμε για να χάσουμε, λέει σύμβουλος της διοίκησης!!!

Πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε ένας συμπολίτης τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας στο γραφείο του. Είχε να τον δει αρκετό καιρό. Από τότε που για τον δήμαρχο η κατάσταση ήταν ρόδινη, χωρίς εσωτερικά προβλήματα, χωρίς ζόρια. Τότε θυμόταν έναν δήμαρχο ροδοκόκκινο και ακμαίο. "Τώρα αντίκρισα έναν δήμαρχο πεσμένο που προσπαθούσε να εμφανίσει ένα πρόσωπο αισιοδοξίας. Μια αισιοδοξία που... όμως κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι τεχνητή".

Οι παραπάνω διαπιστώσεις του συμπολίτη που επισκέφθηκε τον δήμαρχο έρχονται να προστεθούν στις εκατοντάδες άλλες τέτοιες ή παρόμοιες διαπιστώσεις ότι ο Δημητριάδης θυμίζει τον ηγεμόνα που παραπαίει, που είναι έτοιμος να χαθεί αλλά αυτός με εμμονικό τρόπο παραμένει δέσμιος, προσκολλημένος στην καρέκλα και μάλιστα δίνει και μάχη για να την κρατήσει.

Η ιστορία έχει τελειώσει και αυτό το ξέρουν όλοι. Το γνωρίζουν και τα ηγετικά στελέχη της ομάδας του Δημητριάδη. Το συζητάνε μεταξύ τους. Τους απασχολεί η ερχόμενη εκλογική μάχη και έχουν αρχίσει να αποδέχονται ότι το αποτέλεσμα θα είναι κόλαφος για τον Δήμαρχο. Μάλιστα ένα σημαίνον στέλεχος της παράταξης πεπεισμένο ότι ο εκλογικός νόμος θα αλλάξει και θα υπάρχουν δυο ξεχωριστά ψηφοδέλτια (υποψηφίων δημάρχων- υποψηφίων συμβούλων) έλεγε στην παρέα του "τι με νοιάζει εμένα ο δήμαρχος αν βγει ή δε βγει. Δεν ακούει αλλά πότε άκουγε; Εγώ το λέω ότι πάμε για να χάσουμε. Αυτοί δε με ακούν. Εγώ θα εκλεγώ αλλά τι τα θες."

Το τέλος της διοίκησης Δημητριάδη είναι προδιαγεγραμμένο. Όλες οι συνθήκες του προβλήματος είναι δυσμενείς και ούτε από μηχανής Θεός, ούτε ο Βεσυρόπουλος με τον Τσαβδαρίδη να ενώσουν τις δυνάμεις τους δεν τον σώζουν. Ο Δημητριάδης θα πληρώσει το μοντέλο διοίκησης που άσκησε και που μπορεί να συμπυκνωθεί: Συγκεντρωτικός, κρυψίνους, αναποτελεσματικός, αφερέγγυος πολιτικά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τουλάχιστον για λύπηση ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΕ , συγνωμη, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΑΡΧΕ ηθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος είναι με ημερομηνία λήξεως όπως τα γαριδάκια.

Ανώνυμος είπε...

Αλαζώνας του κερατά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καπετάν θολούρας, ο ποιο τέλειος ταχυδακτυλουργός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ, ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ, ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ,ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ω! τι όμορφος κόσμος μαμά!!