Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Σε τρία λεπτά ο Δριστάς αποδομεί τον προϋπολογισμό του Δημητριάδη και τον κάνει να ζορίζεται

Ζορίστηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας από την τοποθέτηση του Στ. Δριστά που απέδειξε μέσα σε τρία λεπτά ότι ο προϋπολογισμός δεν έχει καμιά φαντασία και κανένα αναπτυξιακό όραμα.

Ουσιαστική και με άριστα δομημένη η τοποθέτηση του Στέφανου Δριστά, συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας επί του...
κειμένου του προϋπολογισμού του έτους 2014. 
Ο πρώην δήμαρχος Πλατέος προχώρησε σε ουσιαστικές παρατηρήσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο Δημητριάδη αποδεικνύοντας ότι υπάρχει έλλειμμα προγραμματισμού και οράματος στην δύσκολη συγκυρία

 

 Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αποπειράται να απαντήσει στον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Στέφανο Δριστά αλλά αποτυγχάνει διότι υπάρχει εμφανές έλλειμμα επιχειρημάτων.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι ο δημητριάδης είναι εντάξει. Τελειωμένος είναι και με βούλα. Αλλα ρε δριστά να μιλάς και εσύ? Ελεος ρε.
Μακριά απο αυτούς όλοι μας για να μην λέμε τι λακαμια κάναμε μετά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να μιλάει ο κ Δριστάς? Και ποιός πρέπει να μιλάει ο Δημητριάδης? Μήπως επειδή ο κ Δριστάς είχε την μελέτη αποχέτευσης για όλο τον πρώην Δήμο Πλατέως και ο Δημητριάδης την έκανε μόνο για το Πλατύ? Μήπως γιατί τον είχε όμηρο επί 12 χρόνια για δήθεν ατασθαλίες για την προαναφερθείσα μελέτη, και απηλλάγη ομόφωνα από το Δικαστήριο? Μήπως γιατί σε δύο Δημοτικές εκλογές ο Δημητριάδης ήταν διασπαστής απέναντι στο ψηφοδέλτιο τις ΝΔ που είχε δώσει το χρίσμα στον κ Δριστά? Μήπως γιατί ο Δημητριάδης δεν είχε το θάρρος να ζητήσει μία συγνώμη από τον κ Δριστά για τις συκοφαντίες που εκτόξευε όλα αυτά τα χρόνια? Μήπως γιατί ο Δημητριάδης πάει όπου φισάει ο άνεμος? Αν δεν γνωρίζεται κάποια πράγματα καλό είναι να ρωτάτε, γιατί από νεοδημοκράτικες μπούρδες χορτάσαμε, για αυτό η ΝΔ θα πάει στο διάολο γιατί συνεργάζεται με όλα τα μαζώματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι πριν μιλάτε να σκέφτεστε πρώτα τι θα ξεστομίσετε....