Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ν. Γκαβαρδίνας: Γιατί αποχώρησα από την παράταξη

Απόλυτα ξεκάθαρος και σαφής ο Νίκος Γκαβαρδίνας πριν από λίγο αναφέρθηκε περιληπτικά στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από την παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας. 
Ο πρώην αντιδήμαρχος.... μίλησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm και απαντώντας στις ερωτήσεις του Χάρη Καφτεράνη είπε ότι η απουσία ενημέρωσης για τις πλημμύρες της 25ης Φεβρουαρίου ήταν η αφορμή για να υποβάλλει την παραίτησή του αλλά οι κύριες αιτίες ήταν άλλες και συσσωρεύτηκαν δυο χρόνια τώρα και τα οποία βίωσε ως αντιδήμαρχος.

Ο κ. Γκαβαρδίνας είπε με τίτλους ότι ο δήμαρχος είχε ένα άκρως συγκεντρωτικό μοντέλο και δεν λογάριαζε τους συνεργάτες του. Δεν κάλεσε ουδέποτε την δημοτική του ομάδα να συνεδριάσει και να κάνει έναν απολογισμό δράσης παρά μόνον την καλούσε μια μέρα πριν την συνεδρίαση για την καθιερωμένη "προσύσκεψη".
Επίσης, ο τέως αντιδήμαρχος είπε ότι ο δήμαρχος Δημητριάδης ήταν άκρως αρνητικός να συνεργαστεί με τους θεσμικούς του συνεργάτες. Ως παράδειγμα είπε ότι ενώ ο ίδιος έκανε εξ αρχής πρόταση να συνέρχεται σε εβδομαδιαία βάση η εκτελεστική επιτροπή του δήμου στην οποία συμμετέχουν όλοι οι αντιδήμαρχοι ώστε να δίνονται κατευθύνσεις από τον δήμαρχο και να επιλύονται τα προβλήματα της εβδομάδας που πέρασε.
Τέλος, ο κ. Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε ότι ο δήμαρχος ουδέποτε επισκέφθηκε τα χωριά και την Αλεξάνδρεια.







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα αφιερώσω ένα λαϊκό τραγούδι με τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου στο αγαπητό Νίκο, ο τίτλος είναι, Εγώ καλά σού τάλεγα, μα σκέφθηκες παράλογα, θυμάσαι που σου τάλεγα………..

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ....ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ...ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΟΥΓΚΑ , ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ,ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ....