Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Χτες στην φιέστα και σήμερα στην αστυνομία κρατούμενος / Έκαναν μήνυση στον Διοικητή οι γιατροί

Χτες ο διοικητής του Νοσοκομείου ήταν κεντρικό πρόσωπο στην φιέστα των εγκαινίων της νέας πτέρυγας και σήμερα βρέθηκε κρατούμενος μετά από την μήνυση που κατέθεσαν οι γιατροί εις βάρος του.

Ο λόγος για τον διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας Νίκο Χατζηδημητρίου που βρέθηκε κρατούμενος από το ΑΤ Βέροιας γιατί οι ...γιατροί κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του διότι αυτός έβγαλε τις σημερινές εφημερίες μόνο με ειδικευόμενους γιατρούς χωρίς να υπάρχει μέσα σ΄ αυτές ένας γιατρός.
Οι γιατροί κατέθεσαν τη μήνυση ώστε να κατοχυρωθούν έναντι του νόμου αφού να χαθεί ανθρώπινη ζωή είναι ορατός καθημερινά και το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κανένα τραγικό γεγονός ακόμα είναι θέμα ευτυχούς συγκυρίας.
Ο διοικητής κρατήθηκε και μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.

Είναι προφανές ότι το κλίμα στο Νοσοκομείο Βέροιας γίνεται ολοένα και πιο έκρυθμο μετά την αδιαφορία της κυβέρνησης να το στελεχώσει με ιατρικό προσωπικό. Η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και στους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές Τσαβδαρίδη, Βεσυρόπουλο και Μπατσαρά αλλά σε τίποτα δεν μπορούν να συμβάλλουν θετικά αφού το μόνο που κάνουν είναι να είναι απλοί χειροκροτητές και ψηφοφόροι στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: