Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Εμπορικός Αλεξάνδρειας: Κανένας δεν άνοιξε την Κυριακή- Πάλι λάθος έκανε ο Χατζηδάκης

H διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας προχώρησε σε μια εκτίμηση της στάσης των μελών του σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου να αφήσει τα καταστήματα ανοιχτά τις Κυριακές. Τα μέλη του Συλλόγου απείχαν καθολικά και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους την περασμένη Κυριακή. Βέβαια, ως γνήσιοι χριστιανοί δεν απέφυγαν να αναφερθούν και στο ...νόμο του Θεού!!!

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ανακοίνωσε τα εξής:


Την Κυριακή 3/11/2013 όλες οι τοπικές επιχειρήσεις κράτησαν τα καταστήματά τους ΚΛΕΙΣΤΑ, δίνοντας έτσι μία ηχηρή απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συναδέλφους της περιοχής για την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ανταπόκριση και αποδοχή στο αίτημα του Συλλόγου να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Όλους αυτούς τους τιμούμε ως συνδικαλιστικό όργανο, τους θέλουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες του Συλλόγου μας.

Με τον τρόπο αυτό, ο Αλεξανδρινός επιχειρηματίας έδειξε το ήθος και τις αξίες που τον διέπουν. Σεβόμενος το Νόμο του Θεού, την οικογενειακή συνοχή αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, γύρισε την πλάτη σε όλους αυτούς που επιθυμούν την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Η ίδια εικόνα, παρουσιάστηκε στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας εκτός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων, Αθήνας & Θεσσαλονίκης ,όπου οι πολυεθνικές διοικούμενες από ξένα συμφέροντα, άνοιξαν και νομίζουν πως « γέμισαν τα ταμεία τους».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, εθελοτυφλώντας και ως εκπρόσωπος μόνο της Αθήνας & Θεσσαλονίκης, είπε ότι το άνοιγμα πέτυχε. Δεν μας προκαλεί εντύπωση το εντελώς λανθασμένο του συμπέρασμα, μιας και τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο Υπουργείο το κάνει συνεχώς.

Ευελπιστούμε ότι οι αγαπητοί μας συνάδελφοι, αλλά και το καταναλωτικό κοινό, θα συνεχίσει να έχει την ίδια στάση σ’ αυτή τη βάρβαρη απόφαση του Υπουργείου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε σείς.Ο χατζηδάκης έχει φάει την δουλειά με το κουτάλι, λέτε να μην ξέρει τι κάνει?
Πως θα βάλει λουκέτο στον φουκαρά που έχει ένα μαγαζάκι?