Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε δουλειά εν όψει δημοτικών εκλογών η παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στην Βέροια

Πριν από λίγες μέρες έγινε στην Βέροια ανοιχτή δημόσια εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ". Στόχος της εκδήλωσης ήταν να στηθεί εκ νέου η παράταξη που ουσιαστικά υπολειτουργεί μετά από την αποσκίρτηση του...
δημοτικού συμβούλου Γιάννη Αγγέλογλου.
Επίσης, ο πολιτικός στόχος είναι να αρχίσουν από τώρα οι ενέργειες εκείνες που θα οδηγήσουν σε ένα ψηφοδέλτιο ικανό να "χτυπήσει" τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Από την παράταξη δόθηκε στην δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

Με μεγάλη συμμετοχή και με πλούσια ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση του αυτοδιοικητικού μας σχήματος «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» την Τετάρτη 30-10-12 το βράδυ. Η ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής παράταξης έγινε στην μεγάλη αίθουσα της «Εληάς» και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

1.Την επικαιροποίηση της διακήρυξης της Δημοτικής παράταξης. Η διακήρυξη παρουσιάστηκε από τους Αδάμου Δ., Καραγιάννη Κ., Αξούριστου Χ. και Μπέκη Ν.
Αποφασίστηκε το τελικό κείμενο της διακήρυξης να διαμορφωθεί και με βάση το πλήθος των παρεμβάσεων που έγιναν αλλά και μετά από τη διαβούλευση, αφού γίνει πρώτα η ανάρτηση της στο μπλοκ των ενεργών πολιτών.

2. Τη διεύρυνση της προσωρινής Γραμματείας της Δημοτικής παράταξης, η οποία παραμένει ανοιχτή για όποιον προσφέρεται με βάση τις αρχές και τις αξίες των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και 

3. Τη στελέχωση των Ομάδων Δουλειάς για τη διαμόρφωση του Προγράμματος. (Προτάθηκαν και στελεχώθηκαν 10 ομάδες εργασίας οι οποίες άμεσα ξεκινούν τη λειτουργία τους.)
Τέλος στη συγκέντρωση εκφράστηκε η συμπαράσταση προς το Νίκο Ασλάνογλου που δικαζόταν για την επανασύνδεση του ρεύματος της ΔΕΗ στο σπίτι πολίτη του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: