Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η κεφαλαιοποίηση της κοροϊδίας και αναμενόμενο "μαύρισμα" των μνημονιακών βουλευτών της ΝΔ στην Ημαθία

Απ. Βεσυρόπουλος
Διαβάζεις κάτι παρεμβάσεις και ερωτήσεις βουλευτών της ΝΔ και αναρωτιέσαι αν οι άνθρωποι αυτοί επικοινωνούν με  την κοινή λογική, αν έχουν αυτογνωσία βρε αδερφέ. Έφτασαν το λαό στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και στην πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού τελικά και έρχονται τώρα ως κλαίουσες παρθένες να κλάψουν πάνω στα... ερείπια και με ερωτήσεις που καταθέτουν κάνουν ότι νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους που στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης και περίθαλψης.

Διάβασα την ερώτηση δέκα βουλευτών της ΝΔ, μεταξύ αυτών και ο Βεσυρόπουλος, που ζητάνε από τον υπουργό να δείξει κατανόηση και μεγαλοψυχία ώστε να διευκολύνει τους ασφαλισμένους του πρώην ΤΕΒΕ να πληρώσουν τις εισφορές τους σε δόσεις ή να έχουν την δυνατότητα να τις εξαγοράσουν στο μέλλον.

Οι βουλευτές αυτοί ή έχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι θα βγούμε στην ανάπτυξη και θα ξανανοίξει η αγορά και θα βρουν λεφτά να πληρώσουν το ΤΕΒΕ τους οι άνεργοι έμποροι και επαγγελματίες ή τους  δουλεύουν όλους κανονικά. Ο Βεσυρόπουλος που ζει την Ημαθία νομίζει ότι αυτή η πρόταση που υπέγραψε θα βοηθήσει κάποιον να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο ο ίδιος και οι άλλοι της ΝΔ τον έβαλαν με τα μνημόνιά τους και την πολιτική που ασκούν; Πλανάται πλάνην οικτράν.

Η κοροϊδία λοιπόν πρέπει κάποια στιγμή να πάρει τέλος. Δε γίνεται από τη μια να εξαθλιώνουν το λαό και από την άλλη να εμφανίζονται οι θύτες ως σωτήρες. Πρέπει να φύγουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για να σωθούμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου το μονο ενδιαφερον τους ειναι ο μισθος και η παχουλη συνταξη σε 2 τετραετιες. Ο αποστολος ο ΜΕΓΑΣ την πατησε όμως έναντι του λαζαροπροδότη. Κοροιδα βεροιώτες. Να τον χαιρεστε τον λαζαρακο.
ο αποστολος πριν ξεκινησει τελειωσε....

Ανώνυμος είπε...

πιο αποστολος πεθανες.\
Αγροτες μην κλεισετε κανα δρομο. Θα ψωναξω τα ΜΑΤ αγραμματοι