Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τζίφος από νέα η συνέντευξη Δημητριάδη - Ζορίστηκε ο δήμαρχος μόλις άκουσε για τον σύμβουλο- εργολάβο

Αρκετοί είστε όλοι εσείς που περιμένετε να σχολιάσω τα όσα είπε σήμερα το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια και στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης.
Θα το κάνω. Θα σχολιάσω τα όσα είπε από Δευτέρα γιατί στην τελική, δεν είπε και... τίποτα σπουδαίο ώστε να επείγει το σχόλιο. Από Δευτέρα θα τα πούμε όλα και ιδιαίτερα αυτά που τον ζόρισαν.

Αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι ότι άκουσα έναν Δημητριάδη που δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση, καθόλου σιγουριά στον εαυτό του δηλαδή και που δεν επιδέχεται καμιά σύγκριση με την εικόνα που είχε κατά την προεκλογική περίοδο του 2010. Ο δήμαρχος έχει κομμένα τα φτερά, έχει πολλά βαρίδια στην πλάτη του, έχει μεγάλο φορτίο να σύρει και είναι απορίας άξιον το ότι αποφάσισε να μπει εκ νέου στην εκλογική μάχη του Μαΐου του 2014.

Προκαταβολικά να σας πω ότι ο Δημητριάδης στην συνέντευξή του συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Βενιόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας Απ. Ρεσινιώτη. Επίσης, ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι τον περίμεναν στο καφέ κάτω από το ραδιόφωνο έχοντας σε απόσταση αναπνοής τον άλλοτε Ημαθιάρχη Μιχάλη Χαλκίδη που έπινε καφέ με την σύζυγό του.

Κλείνοντας να σας πω ότι ο Δημητριάδης κοκκίνισε όταν ρωτήθηκε για τα έργα, τον σύμβουλο που τα εκτελεί και που όπως είχε πει ο Ναλμπάντης "όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον Ματσούκα θα βρεις από κάτω δήμαρχε, όλα τα έργα του δήμου αυτός τα εκτελεί".

Σε αναμονή για αναλυτικά σχόλια και κρίσεις σε επόμενες αναρτήσεις

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασικα μπραβο στον καφτερανη. Τον εκανε ερωτησεις σχετικα απλες, ερωτησεις ενος απλου πολιτη και δεν μπορουσε να απαντησει. Η φαση ειναι οτι βαπτισε τον καφτερανη νομικο, ενω δεν μας ειπε οτι αυτος ηταν ο δικηγορος των εργολαβων στην εκπομπη.
Μπραβο και παλι στον κ. Καφτερανη.

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε σχολια χαρη απο τον τζουφιο..........

Ανώνυμος είπε...

Δεν άκουσα όλοι την συνέντευξη γιατί οι απαντήσεις που έδινε στον κ Καφτεράνη ήταν τόσο προκλητικές που δεν τις αντέχεις γνωρίζοντας κάποια πράγματα. Π.χ. δεν άκουσα αν ρωτήθηκε, πώς γνώριζε η εφημερίδα τα ΛΕΜΕ ένα χρόνο πριν και έγραφε αν γνώριζε κανείς το όνομα ΚΟΛΟΒΟΣ, που ένα χρόνο μετά ήταν ο εκπρόσωπος τις εταιρίας που πήρε το έργο τις αποχέτευσης στο πρώην Δήμο Πλατέως!!!! Τυχαία το έγραφε η εφημερίδα? Και τυχαία το άτομο αυτό πήρε το έργο? Περίεργες συμπτώσεις!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι μας είπε ρε ο άνθρωπος για τις σχέσεις του με τους εργολάβους? Μήπως νομίζει ότι οι πολίτες είναι τυφλοί ,η κουφοί? Εδώ ο κόσμος και ο Ματσούκας το έχουν τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι!!! Απορώ πως κυκλοφορεί , και θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Όμως Δημητριάδη, εσύ και η παρεούλα σου, Ξεχνάτε ότι μπορεί να ξεγελάσατε πολλούς για πολύ καιρό, δεν μπορείτε όμως να ξεγελάτε όλους για πάντα, και αυτό δια το διαπιστώσετε σύντομα. Σε λίγους μήνες θα είσαι ένας ΠΡΩΗΝ και μια θλιβερή ανάμνηση για την Πόλη και τους πολίτες τις.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε ψεύτη Δημητριάδη δεν ξέρεις ότι το έργο τις αποχέτευσης στην Μελίκη θα το εκτελέσει ο σύμβουλος σου Αριστείδης Ματσούκας? Μα το λέει ο ίδιος όπου βρεθεί και όπου σταθεί , και εσύ το παίζεις ανήξερος ? Ντροπή σου.

Ανώνυμος είπε...

Αμα ακουγε τον ευατο του ο δημητριαδης ουτε αυτος θα τον ψηφιζε. Μιλαμε για μεγαλη καταντια.

Ανώνυμος είπε...

γαμώτο... δεν εγινα εργολάβος και ειμαι 3 χρονια ανεργος. Καλα να παθω ο λακαμας.