Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το παγκάκι μετακινήθηκε, τα τζιμάνια έχουν ανακλαστικά τερματοφύλακα- Οι άλλοι; Θέλουν διερμηνέα;

Είμαι αισιόδοξος. Τα τζιμάνια της ανάπλασης έχουν ανακλαστικά και μάλιστα άμεσα. Αντέδρασαν σε χρόνο dt που λέμε και στα ελληνικά. Είχαν τοποθετήσει το... παγκάκι δίπλα στους τέσσερις κάδους με τα σκουπίδια στην αρχή της οδού Κομνηνών και μόλις το γράψαμε εδώ στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ πήγαν, ξήλωσαν το παγκάκι και το πήγαν δίπλα στη λέσχη του Σουπερ 3. 
Καλά έκαναν, δε λέω. Όλοι και ιδιαίτερα τα τζιμάνια θέλουν να τους γίνονται παρατηρήσεις για να διορθώνονται. Και εμείς εδώ στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ αυτό κάνουμε. Μόνο που έχουμε παράπονο. Τα τζιμάνια διόρθωσαν την αστοχία τους αλλά οι άλλοι τον χαβά τους. Τι κι αν λέμε και γράφουμε για τα στραβά κι ανάποδα της Αλεξάνδρειας και των χωριών του δήμου αυτοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Είναι χάρισμα, δε λέω. Να τους μιλάς ελληνικά και αυτοί να λένε ότι δεν το καταλαβαίνουν και ότι χρειάζονται διερμηνέα. 

Να τους πω ότι ο "διερμηνέας" έρχεται, θα τον υποδεχτούν κατά τον Μάιο και τους το πει το ..ποίημα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεσε έτσι μπας και διορθωθούν και άλλα. Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Αλλά θα με πείς αυτοί δεν είναι άγιοι...οπότε??????

Ανώνυμος είπε...

αφού θέλουν λεφτά
Απλά ψάχνουν λεφτά

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ....ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΜΑΝΙΑ..Η ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ....ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΚΑΚΙΝΗΣΑΝ