Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ξανά πρόεδρος στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας ο Κ. Παράσχος

Mε την επανεκλογή του Κίμωνα Παράσχου ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας στην πρώτη θέση και εξυπακούεται ότι θα καταλάβει εκ νέου την θέση του προέδρου για δεύτερη συνεχή θητεία.
Μαζί του θα συγκροτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου οι: Σ. Κατή, Α. Φουκαλάς, Γ. Σπυρίδης, Α. Μητράκου, Κ. Νεδέλκου, Γ. Φυτόπουλος, Γ. Ντόβας και Θ. Μπάλιος.

Για το πειθαρχικό του...
συλλόγου εκλέχτηκαν οι: Θ. Χοτούρας, Π. Βογιατζής, Π. Παράσχου με αναπληρωματικούς τους: Φ. Αντωνιάδου, Μ. Μπάλιου και Α. Πορφύρη.


Εκλέκτορες για τον πανελλήνιο φαρμακευτικό σύλλογο εκλέχτηκαν οι: Κ. Παράσχου, Γ. Τροχόπουλος, Π. Λεμονή και Σπυρίδης Γ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο .....δεξιός και ο κατά επάγγελμα πολιτικός κολοτούμπας.Τώρα αυτόε μπορεί να νομίζει ότι είναι μετά τον.....Ομπάμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ομπάμα ρε φίλε 6 Νοεμβρίου 2013 - 6:31 μ.μ. .
Αυτόν τον πέρασε πέρσυ!!!
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

αυτός νομίζει ότι είναι ο Πάπας του βατικανού. Μην σε πω ότι είναι και ο πλανητάρχης.

Ανώνυμος είπε...

Καλός τον μεγαλέξαντρο της περιοχης.... χαχαχαχαααχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ο Πασιντέλης είναι υπασπιστής του, η ειδικός γραμματέας?

Ανώνυμος είπε...

Μια και η παράταξη του που κυβερνά την χώρα μας έσωσε από την χρεοκοπία και τρώμε με τρύπια κουτάλια, έτσι και ο μεγάλος κολοτούμπας ο Κίμων θα αναλάβει τα ινία του φαρμακευτικού συλλόγου, και θα έρθει κόντρα με την μνημονιακή Κυβέρνηση όταν χρειαστεί!! Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως είναι μια προαγωγή , διότι από Πρόεδρος τις ομάδας του Νεοχωρίου, έγινε Πρόεδρος των Φαρμακοποιών , τώρα για κάτι άλλο το βλέπω μελαγχολικό , αν και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση , Εθνικών, η Δημοτικών εκλογών, κυκλοφορεί ως Υποψήφιος, αλλά στο τέλος αμέτοχος, δηλαδή ανακατωσούρας το ανάγνωσμα,.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα καισαρα! Ολα καλα?