Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Απάθεια και απροθυμία στα μέλη της ΝΔ για τις εκλογές - Αντί για εκλογές έχουμε ...ορισμό

Η απερχόμενη ΤΕ Αλεξάνδρειας της ΝΔ
Aύριο Σάββατο θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στην οργάνωση της ΝΔ στην Ημαθία για να αναδειχτούν οι νέες Τοπικές Επιτροπές των τριών δημοτικών οργανώσεων Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας.
Το κλίμα που επικρατεί στο...
εσωτερικό της ΝΔ στην Ημαθία είναι ψυχρό. Το κομματικό θερμόμετρο δείχνει πολικές θερμοκρασίες και οι ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν είναι ελάχιστοι. Η απροθυμία αυτή σήμανε συναγερμό στα κεντρικά όργανα με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα προς πάσα κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να βρεθούν ορισμένοι εθελοντές "ήρωες" που επιστρατεύτηκαν ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις των μελών των Τοπικών Επιτροπών και οι οποίοι βέβαια θα εκλεγούν άπαντες αφού δεν υπάρχει κανένας συναγωνισμός.

Είναι φανερό ότι αυτή η κατάσταση στην οργάνωση της ΝΔ θα έχει επιπτώσεις το βαθμό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τώρα στις εκλογές τόσο τις δημοτικές όσο και τις γενικές που απ΄ ότι φαίνεται θα γίνουν λίαν συντόμως.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια ΝΔ ποιο ενδιαφέρον, και ποιες εσωκομματικές εκλογές? Προφανώς ορισμένοι καρεκλοκένταυροι, και κάποια κομματόσκυλα, δεν κατάλαβαν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν !!!! Να αποταθούν, στον Καμπέση, στην Γιανούτσου, στον Κούγκα, στον Δημητριάδη, στο Βενιόπουλο, και στα άλλα παιδιά εμάς δεν μας χρειάζονται, βέβαια δεν τους χρειαζόμαστε και εμείς κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό, τα ισοπέδωσαν όλα, αλλά θα τους ισοπεδώσουμε και εμείς. Οι μαγκιές και τα χτυπήματα στην πλάτη ΤΕΛΟΣ , αρκετούς τεμπέληδες, και αρκετούς άνεργους βολέψαμε τόσα χρόνια στο Δήμο, ας πάνε να βγάλουν και κάποιο μεροκάματο ιδρώνοντας.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ο Τοπάλης να έβαλε πολλά κιλά, πέστου να κάνει δίαιτα!!

Ανώνυμος είπε...

Μά δεν ντρέπονται έστω και λίγο? Τι χρειάζονται οι εσωκομματικές εκλογές? Απλά να επιβεβαιώσει ο Τσαβδαρίδης την δύναμη του. Και βέβαια μπορεί να μαζέψει τα τσιράκια του, όμως στις εθνικές εκλογές, θα πάρει το μάθημα του, όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι που ήταν στις ψηφοφορίες ΝΑΙ σε όλα. Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι φωστήρες τις φωτογραφίας μπορούν να μας πούνε, πόσοι ήταν οι εγγεγραμμένοι και πόσοι ψήφησαν? Προσοχή, πόσοι ψήφησαν, όχι πόσα ψηφοδέλτια έριξαν οι ίδιοι στην κάλπη, για να μας λούσουν με την δήθεν αθρόα προσέλευση. Να φαντασθείτε ότι εγώ φαίνομαι ότι ψήφησα!!! Κοινός, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!! Δηλαδή, Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα των .... εκλογών δεν θα μας τα δώσης να γελάσουν λίγο τα χείλη μας?