Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Γιοβαννόπουλος (ΑΝ.ΕΛ) προς Δημητριάδη: Γιατί διαμαρτύρεσαι για τις απολύσεις; Εσύ και οι σύμβουλοί σου στηρίξατε τον Βεσυρόπουλο που τις εισηγήθηκε

Με το γάντι τους σφάζει. Ο Κ. Γιοβαννόπουλος, βουλευτής Ημαθίας των ΑΝ.ΕΛ. με τον γνωστό του γλαφυρό λόγο απαντάει στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και υπενθυμίζει στην παράταξη της πλειοψηφίας ότι δεν κάνει να γράφουν μόνο ψηφίσματα με τα οποία διαμαρτύρονται για τις απολύσεις στους ΟΤΑ αλλά να θυμούνται ότι τις απολύσεις εισηγήθηκε ο Βευσυρόπουλος της ΝΔ που προεκλογικά είχε στο πλευρό του πολλούς από αυτούς για...
βοήθεια.

Η επιστολή του Γιοβαννόπουλου είναι:

"Αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρείας Ημαθίας, έλαβα το λάβρο 276/2013 απόφασή/ψήφισμα κατά της διαθεσιμότητας – απολύσεων εργαζομένων στους Δήμους και απαντώ: Ως γονέας, πολίτης, και βουλευτής τάσσομαι στο πλευρό σας και ενάντια στον ερημωτικό μνημονιακό λιμό.

Με απολύσεις εργαζομένων δεν νικιέται η κρίση, δεν έφεραν οι υπάλληλοι τη φρίκη. Ανατριχιάζω στα λόγια του συντοπίτη μας εισηγητή – βουλευτή της ΝΔ κ. Βεσυρόπουλου “…είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε οριζόντιες ρυθμίσεις κάτι που είναι άδικο για κάποιους ανθρώπους..”. Εισηγήθηκε με στόμφο τις απολύσεις. Και το ψήφισαν.

Παρακάμπτω ευθέως το γεγονός ότι προεκλογικά είχε στο πλευρό του σειρά δημοτικών συμβούλων που τώρα συνυπέγραψαν την απόφασή σας.

Το μέγα ζητούμενο σήμερα δεν είναι πώς φτάσαμε έως εδώ, αλλά πώς βγαίνουμε από τούτη την παγίδα θανάτου που στήνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Σε τούτη την κωπηλασία σωτηρίας της πατρίδας χωρούμε όλοι, αρκεί να μη μένουμε σε κενές ρητορείες και υποκριτικές φανφάρες. Μιλώ για όλους μας. Αυτά τελείωσαν, και πρώτος εγώ καθηλώνω τους κομματικούς φανατισμούς.

Η πατρίδα βογγάει, οι γειτονιές πενθούν, η αγορά λιανίστηκε, το “δημόσιο” βαφτίστηκε ο μοναδικός αποδιοπομπαίος τράγος.

Ας αλλάξουμε νοοτροπία ενώπιον του κινδύνου ζωής. Τα μέτρα είναι εδώ, ήρθαν για να μας διαλύσουν, οι βάρβαρες πολιτικές τα εμφανίζουν ως δήθεν μονόδρομο. Αντιστεκόμαστε. Θα τους νικήσουμε.
Μονιασμένοι. Μεθοδικά, χωρίς κραυγές, δίχως μίση.

Να βρούμε ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. Συσπειρωμένοι κόντρα στον πολιτικό κυνισμό που ζητά να μας υποτάξει.

Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: