Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Θα συνεχίσουν να μή μιλάνε οι Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά; Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας έρχονται

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι βουλευτές που στηρίζουν την συγκυβέρνηση (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) θα κληθούν να ψηφίσουν την ενεργοποίηση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας για οφειλές προς τις Τράπεζες. Μέχρι τώρα η πρώτη κατοικία ήταν προστατευμένη για οφειλή έως τις 100 χιλιάδες ευρώ.
Είναι απορίας άξιον η στάση των τριών...
κυβερνητικών βουλευτών της Ημαθίας εν όψη αυτής της βεβαιότητας και όχι της πιθανής προοπτικής. Ο Στουρνάρας το είπε ξεκάθαρα, οι ίδιοι το έχουν ψηφίσει στο τελευταίο μνημόνιο και δεν είπαν κουβέντα. Κοινώς, έβγαλαν τον σκασμό αλλά έλα που ήρθε η ώρα της κρίσης.

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τί θα πουν στους ψηφοφόρους τους οι Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά στους χιλιάδες ψηφοφόρους τους που θα χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες. Τί θα πουν στους Ημαθίωτες για τη λεηλασία που θα γίνει από τους ξένους που έχουν αγοράσει τα επισφαλή δάνεια και θα πάρουν τα σπίτια τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Περιμένουμε απαντήσεις. Τώρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην μιλησουν . 6-7000 τον μηνα αρπάζουν , θα κατσουν να σκασουν επειδη θα παρουν το σπιτι του φουκαρα? Αλλα ροδα ειναι και γυριζει βΟλευτες του νομου μας. Ουτος ή αλλωστε παντα οι βΟλευτες του νομου μας ηταν ανικανοι. Θα περιμενε κανεις τιποτε παραπανω απο αυτους?