Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ιδού το ψηφοδέλτιο της ΝΔ- Χαμόγελα και κοστούμια το πρωί στο Δημαρχείο

-παραπολιτικά στα Χρονικά

Όλο συναντήσεις έχω αυτό το διάστημα και αρχίζω να υποπτεύομαι ότι δεν είναι και τόσο τυχαίες. Βρέθηκα λοιπόν με έναν νεοδημοκράτη και αντί καλημέρας με λέει: Να σε πω τα ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές. Είσαι;
-Είμαι, του λέω και ......
ανοίγω τα αφτιά μου.
-Ακριβόπουλος, Βεσυρόπουλος, Καρατζιούλα, Μπαρτζώκας, Μπατσαρά, Μπίλλης.
-Είσαι καλά ρε; του λέω και αυτός ακάθεκτος και με πολύ σιγουριά συμπληρώνει:
-Γράφτο και θα με θυμηθείς.
Το γράφω και περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα ανακοινωθεί το έρμο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία για να ηρεμήσουν όλοι αυτοί που ονειρεύονται να γίνουν βουλευτές.
Αυτό όμως που με έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο ισχυρισμός του συνομιλητή μου ότι ο Τσαβδαρίδης (φωτ.) θα είναι εκτός ψηφοδελτίου. Βέβαια, εγώ δεν το πιστεύω δεδομένου ότι ο Λάζαρος έχει στενούς δεσμούς με τον Άδωνη που είναι το πρώτο βιολί της ΝΔ αυτό το διάστημα.

Αναστατώθηκε το σύμπαν μετά τη δήλωση Μπρουσκέλη, που την είδατε στο βίντεο του emvolos.gr και που κατά την εκτίμησή μου έριξε ταβανόπροκα στον Ναλμπάντη και προφανώς σημειώθηκαν αντιδράσεις και πιθανολογώ και παράπονα. Αναμενόμενη η αντίδραση όπως και αναμενόμενη η διευκρίνιση του απερχόμενου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που έστειλε το παρακάτω σχόλιο: “ Θα ηθελα να διευκρινισω πως η δηλωση μου σχετικα με τον τομεα κοινωνικης πολιτικης του δημου αλεξανδρειας ως αυτος λειτουργησε ουδεμια σχεση εχει με προσωπα”.

Αφού τελειώσαμε με τα του δήμου αναμένουμε την Κυριακή, όχι της Ορθοδοξίας, αυτή είναι αύριο, αλλά των εκλογών που θα αναδείξουν τον Δημήτρη Ράπτη ως νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας για τα επόμενα δυο χρόνια. Το μόνο ίσως σημαντικό στην όλη διαδικασία είναι το εξής γεγονός. Την διαδικασία θα διευθύνει ο Κ. Ναλμπάντης αφού έτσι προβλέπει ο κανονισμός και ως πρώτος σε σταυρούς της πλειοψηφούσας παράταξης θα καθίσει στο έδρανο του προεδρείου έχοντας δίπλα του τον Γκυρίνη.
Το τι φωτογραφίες έχουν να βγουν δε λέγεται. 

Τους φαντάζομαι κοστουμιές και γραβάτες και κόντρα ξύρισμα οι δυο τους και δώστου χαμόγελα και σχόλια αθώα και ξανά χαμόγελα και η καρδούλα τους θα το ξέρει μόνο το πόσο ζόρι τραβάνε για να παίζουν τέτοιο ρόλο προς χάριν του πολιτικού πολιτισμού.
Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: