Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το στοίχημα της καθημερινότητας είναι δύσκολο αλλά οι προϋποθέσεις να κερδηθεί υπάρχουν

Σ. Τόκας
-Μεγάλο βάρος αναλαμβάνει ο Τόκας

Οι λακούβες στους δρόμους της χώρας, συνεπώς και στην Αλεξάνδρεια αλλά και στα χωριά είναι ένα φαινόμενο διαχρονικό και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ριζικά και αποτελεσματικά. Λακούβες υπάρχουν παντού. Ιδίως στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης όπου υπάρχουν και κακοτεχνίες, αυθαίρετες παρεμβάσεις ιδιωτών, κατασκευές που.....
δυσκολεύουν την διάβαση πεζών ή καθιστούν επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων. Η αρμοδιότητα αυτή, των τεχνικών υπηρεσιών και έργων (και άλλες αρμοδιότητες βεβαίως) ανατέθηκε στον Σ. Τόκα που έδειξε δείγματα γραφής ως αρμόδιος για την καθαριότητα και πέρασε τις εξετάσεις. Τώρα, καλείται να δρομολογήσει την διαδικασία μόνιμης καταγραφής και επέμβασης ώστε τα μικροπροβλήματα να λύνονται άμεσα. 

Ο απελθών αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κ. Ναλμπάντης (φωτ. δίπλα) είχε πει στο ράδιο Αβένα ότι έχει γίνει η καταγραφή σε όλο το εύρος του δήμου και ότι αναμένεται η προμήθεια ασφαλτομίγματος για να μπαλωθούν. Ορισμένες παρεμβάσεις έγιναν και προφανώς δεν έκλεισαν όλες οι λακούβες. 
Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης από τον δήμο και τα συνεργεία του ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα.
Και αυτή η δουλειά πρέπει να αρχίσει από τώρα διότι ο χρόνος δεν είναι ατελείωτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: