Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ από τον δήμο Αλεξάνδρειας και όχι μόνο- διαβάστε ελεύθερα

χρεώνουν στον ίδιο τον δήμαρχο οι ανόητοι νομίζοντας ότι μπορούν να τον φθείρουν με φτηνά τεχνάσματα και φληναφήματα που όμως δεν πιάνουν τόπο. Γι αυτό οι ανόητοι επιμένουν και θα επιμένουν νομίζοντας ότι παράγουν «έργο» όπως το ίδιο νομίζει και μια δράκα γελοίων τύπων που ο καλύτερος εξ αυτών είναι λειτουργικά αγράμματος, ημιμαθής.
καθημερινά σχεδόν στον δήμαρχο χρεώνοντας τον όλα τα κακά του δήμου από την ώρα που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα. Έφτασαν να του χρεώνουν για την πολιτική που ακολουθάει ο Τσίπρας, τα μνημόνια και γιατί ο δήμος πληρώνει ΕΝΦΙΑ. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις από ανόητους που αγνοούν την θεσμική δυνατότητα ενός δημάρχου και ενός δημοτικού συμβουλίου και απαιτούν οι αγράμματοι και οι ημιμαθείς από τον Γκυρίνη και την διοίκησή του να ασκήσει πολιτική λες και βρισκόμαστε στην …Ελβετία.
χάρηκα αφενός και αφετέρου προβληματίστηκα. Ο αναπληρωτής δήμαρχος Αλεξάνδρειας και αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Ναλμπάντης πήγε με την σύζυγό του στις ΗΠΑ για μια βδομάδα. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία προφανώς αφού τέτοια ταξίδια είναι δύσκολο να τα κάνει ο οποιοσδήποτε και θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που μπόρεσε να το κάνει. Από την άλλη μεριά όμως προβληματίζομαι για την χρονική στιγμή που συνέπεσε να κάνει αυτό το ταξίδι. Και εκεί που το συζητούσα με έναν φίλο πετάγεται ένας τρίτος και λέει το εξής αμίμητο: «πήγε να πάρει τεχνογνωσία από το επιτελείο του Τραμπ για να νικήσει στις εκλογές». Και μείναμε άναυδοι.
εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV και ρωτήθηκε ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να εκτιμήσει και να αξιολογήσει την πορεία της διοίκησης Γκυρίνη. Ο κ. Γιοβαννόπουλος ήταν σαφής: θα έλεγα ότι είναι κοντά στη βάση και ίσως λίγο παραπάνω. Δεν θέλω να μηδενίσω το έργο αλλά αυτό είναι συνάρτηση της έλειψης ικανών ανθρώπων διαχρονικά να ασχοληθούν με τα κοινά.
ποδόσφαιρο. Χτες πήγα στη γρουνοχαρά του Γκαγκούδη, στο μαγαζί που διατηρεί λίγο μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές όπου πουλάει ποιοτική μπουγάτσα και σερβίρει άψογους καφέδες και βρίσκεται στη στροφή για το ΕΠΑΛ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά.......Τα παραπολιτικά σου ........πολύ καλά,,,,,Και του χρόνου.......Μην ξεχναμε ποτέ...... το λέει και κάνει κάτι. Μερικοί έχουν το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ........