Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, είπε ο Π. Γκυρίνης αξιολογώντας το 2016

δύσκολη χρονιά από οικονομικής άποψης και της συνακόλουθης κρίσης και άφησε μια πολιτική αιχμή σχετικά με την αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης της χώρας που όμως αυτή γίνεται από την συγκεκριμένη κυβέρνηση μετά από την λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου του 2015. Αναφερόμενος στα του δήμου και σε αντιπαράθεση με την κεντρική κυβέρνηση είπε ότι η διοίκησή του τα πήγε καλά και ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό ποιό σύντομο ανέκδοτο που άκουσα.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε έναν δήμαρχο που μέχρι τώρα έκανε σοβαρό έργο και μεγάλη προσπάθεια να συμμορφώσει το δήμο που τον διοικούν οι υπάλληλοι και το σύστημα που έχουν στήσει εκεί μέσα αυτοί και βγαίνει ο παραπάνω και λέει ότι είναι ανέκδοτα όλα αυτά. Αλλά φταίει ο δήμαρχος που δεν βγήκε να τα πει όλα αυτά που συμβαίνουν και όλα αυτά που έγιναν και το έργο που έγινε και τα προγράμματα της ευρωπαικής ένωσης που πήρε ο δήμος και τα λεφτά που έπεσαν για προμήθειες ειδών για τους άπορους για τα τεχνικά έργα και όλα μα όλα για να σταματήσουν κάτι σαν τον παραπάνω να λένε ανέκδοτα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10 : 42 Όταν το καράβι βρίσκεται στην θάλασσα και έχει φουρτούνα, την ευθύνη για να μην βουλιάξει την έχει ο καπετάνιος. Όταν όμως βλέπει ότι πάει προς τα βράχια δεν ρίχνει την ευθύνη ούτε στο ναύτη, ούτε στο μούτσο. Τα υπόλοιπα είναι λόγια για να περνάει η ώρα. Καλή χρονιά.