Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Προϋπολογισμός ΄17. Η τελευταία "μάχη" του χρόνου τη Δευτέρα στις 7μμ


Π. Γκυρίνης, δήμαρχος Αλεξάνδρειας
Συνεδριάζει την Δευτέρα στις 7μμ το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας για να συζητήσει και να αποφασίσει επί του κειμένου του προϋπολογισμού του δήμου για το 2017.

Το κείμενο του προϋπολογισμού που έχει συνταχθεί από την οικονομική υπηρεσία του δήμου και συζητήθηκε πριν από δυο περίπου βδομάδες από την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου την οποία απαρτίζουν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του υπέστη κάποιες τροποποιήσεις και αφού ολοκληρώθηκε οδεύει τώρα για την ολομέλεια του συμβουλίου για να συζητηθεί και να.....
εγκριθεί.
Ο Προϋπολογισμός του δήμου Αλεξάνδρειας ανέρχεται στα 22,5 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει μια σειρά κωδικών που αποτυπώνουν αφενός τις λεγόμενες ανελαστικές δαπάνες που είναι οι μισθοί κλπ των υπαλλήλων, δηλαδή τα έξοδα που έτσι ή αλλιώς πρέπει να γίνουν και μια σειρά προβλέψεων που αναδεικνύουν και βέβαια αποτυπώνουν τις πολιτικές που προτίθεται να υλοποιήσει η   διοίκηση του Π. Γκυρίνη.
Εκτιμώ ότι η συνεδρίαση αυτή θα είναι ουσιαστική εφόσον βέβαια οι επικεφαλής των παρατάξεων μελετήσουν το σώμα του προϋπολογισμού και κάνουν παρεμβάσεις όχι επιφανειακού τύπου αλλά συγκεκριμένες και χρήσιμες και παράλληλα να αναδεικνύουν την δική τους πολιτική κατεύθυνση.
Στις 7μμ θα αρχίσει η συνεδρίαση την Δευτέρα και αμέσως μετά θα γίνει νέα συνεδρίαση, υπολογίζεται γύρω στις 8μμ, για να ληφθούν αποφάσεις επί μια σειρά θεμάτων που καταγράφονται στην κάτωθι ημερήσια διάταξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια: