Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Παγώνουν στο 722 αλλά η ανοησία περισσεύει- Θα γίνει το κακό και μετά θα τρέχουν

Τα λυόμενα (μποξ) πήγαν και εγκαταστάθηκαν στο 722, οι πρόσφυγες μπήκαν μέσα αλλά η....... ανοησία που την βρίσκεις παντού μπροστά σου έχει διαλύσει τα πάντα, έχει διαλύσει τη λογική, το αυτονόητο και έχει αναγκάσει τους πρόσφυγες να κρυώνουν, να παγώνουν, να ξεπαγιάζουν τα μωρά τους και να καταφεύγουν σε λύσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για την ζωή τους.
Η κατασκευή που έκαναν κάποιοι από αυτούς και με μπάι-πας καλώδιο επιχείρησαν να "κλέψουν" ρεύμα από τον πυλώνα του γηπέδου είναι δείγμα χαρακτηριστικό της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης που δεν έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες εκείνες ώστε να δώσει η ΔΕΗ ρεύμα στο καμπ.
Ναι, ενώ υπάρχει η υποδομή η ΔΕΗ δε δίνει ρεύμα γιατί προφανώς κάτι λείπει. Δεν ξέρω τί ακριβώς λείπει αλλά το κράτος αυτό το ρόλο έχει και εδώ δείχνει την ανεπάρκειά του.
Και επειδή το κρύο δεν κάνει παιχνίδια ήδη μοιράζονται κουβέρτες στους πρόσφυγες γιατί με κάποιον τρόπο πρέπει να προστατευτούν. Αρκεί αυτό; Όχι και πρέπει προφανώς όλοι αυτοί που παριστάνουν ότι διοικούν και κυβερνούν τον τόπο να σοβαρευτούν και να πάρουν αποφάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτά τα είπε ακριβώς όπως τα γράφεις ο Αλευράς στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
Λεμε τωρα ΜΗΠΩΣ;