Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Στο ανώτατο κομματικό όργανο της ΝΔ ο Π. Γκυρίνης - αλλαγή σχεδίων για ....πολλούς

Ολοκληρώθηκε το 10ο συνέδριο της ΝΔ και εκτός του γραμματέα του κόμματος εκλέχτηκε η Πολιτική Επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο δήμαρχος της Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης που αποδεικνύει ότι διαθέτει "ειδικό πολιτικό βάρος" αφού μετέχει πλέον στο ανώτατο κομματικό όργανο της ΝΔ και είναι εκλεγμένο μέλος της διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κεντρικής Μακεδονίας όντας πρωτοεκλεγμένος δήμαρχος τον Μάιο του 2014.

Είναι φανερό ότι ο Γκυρίνης στον ενάμιση χρόνο που είναι δήμαρχος έδειξε απτά δείγματα σεβασμού της άλλης άποψης, υποστήριξε δράσεις και εκδηλώσεις της άλλης ... όχθης και ίσως ο μοναδικός δήμαρχος που ο δήμος του πήρε ομόφωνη απόφαση για την.....
υποδοχή προσφύγων στην πόλη του, είναι ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας που διερμηνεύει την τοπική κοινωνία και ταυτόχρονα βρίσκεται παράλληλα με τις εξελίξεις.

Η συμμετοχή του λοιπόν στο ανώτατο κομματικό όργανο της ΝΔ και μάλιστα χωρίς εκλογή όταν για τις θέσεις αυτές "διαγκωνίστηκαν" περισσότεροι δήμαρχοι από τις υπάρχουσες και η επιλογή της κεντρικής κομματικής διοίκησης ήταν να γίνει μέλος ο Γκυρίνης ασφαλώς δείχνει ότι οι "μετοχές" του στο κόμμα της ΝΔ είναι ...ανεβασμένες.
Τουτέστιν, έχει "καπαρωμένο" το χρίσμα ή την στήριξη της ΝΔ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το 2019 και δεν είναι απίθανο να στηρίζεται από ένα κυβερνών κόμμα την εποχή εκείνη.
Κατά συνέπεια, οι σχεδιασμοί που πιθανόν κάνουν ορισμένα στελέχη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξάνδρειας και τα οποία ανήκουν πολιτικά στη ΝΔ θα πρέπει να ανασχεδιαστούν και δεν αποκλείεται να δούμε ορισμένα εξ αυτών να συμπαρατάσσονται στην παράταξη Γκυρίνη στην αυτοδιοίκηση.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ; ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΡΕ ΜΟΧΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Γκυρίνης ονειρεύεται δεύτερη θητεία στο Δήμο τότε είναι βαθιά νυχτωμένος!!! Στην Εκκλησία λέει ο Παπάς ότι συχωρούνται οι αμαρτίες και όχι οι μ@@@@@@ς. Ας πάει να ζητήσει ψήφο από τους δεξιούς.

Ανώνυμος είπε...

O Γκυρίνης έχει άστρο και χωρίς αντίπαλο να κάνει περίπατο στις επόμενες εκλογές. Και όπως καλά γνωρίζετε όλοι χρειάζονται και αρκετά λεφτά για να κάνεις προεκλογικό αγώνα και ελάχιστοι τα διαθέτουν τώρα σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο σύντομο ανέκδοτο που έχω ακούσει είναι η επανεκλογή του Γκυρίνη Έχει μετρηθεί και βρέθηκε πολύ λίγος , για να μην πω κάτι χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος θα χάσει το Δήμο, όχι από την Αντιπολίτευση, όχι από κάποιον άλλο μνηστήρα αλλά αποκλειστικά από τα δικά του λάθη, τις απερισκεψίες και τον άκρατο εγωισμό του. Όσο για τα χρήματα που γράφει ένας αναγνώστης σας ότι διαθέτει, θέλω να του θυμίσω πως και ο Δημητριάδης διέθεσε χρήματα και μάλιστα αρκετά, αλλά ως αλαζόνας που ήτανε είδατε που τον έστειλε ο λαός. Είχα την γνώμη ότι ο Πάνος θα παραδειγματιζόταν από το πάθημα του. Όμως έκανα για μια φορά ακόμη λάθος. Η πρώτη ήτανε όταν τον ψήφησα, επειδή τον γνώριζα και είπα μέσα μου πως άλλαξε , όμως………………….

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε φίλε ο Γκυρίνης τώρα μαζί με άλλους θα καθορίζει την πολιτική που θα εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία? Πλάκα έχουν αυτοί οι δεξιοί.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως τώρα που μπήκε στα κομματικά όργανα τις Νέας Δημοκρατίας θα του βάλουν και κόκκινο τηλέφωνο για να έχει ανοιχτή γραμμή με τον Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην χολοσκάτε μέρες που είναι. Ο Γκυρίνης έπεσε από τον 5ο όροφο και έγινε Δήμαρχος με την απόλυτη βοήθεια Αμπατζίδη, Ναλμπάντη, Κυρκυλιανίδη Μελέτη Χαλκίδη και τις παρέας του, και σκόνταψε σε γραφείο στο Δήμο και έμεινε ……..παράλυτος μέχρι το τέλος τις θητείας του. Τώρα πια είναι θέμα χρόνου αυτό πού λένε .Το πουλάκι πέταξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Xρονια πολλα μερες που ειναι
και ας το παρουν αποφαση οτι ο Γκυρινης θα ειναι δημαρχος για πολλα χρονια ακομα
το πουλακι για τον Βενιοπουλο και τους αλλους επιδοξους πεταξε.
Βαθια ανασα και καλη χωνεψη σε ολους

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είχατε καλύτερο δήμαρχο και δεν τον θέλετε; Σας λείπει ο Δημητριάδης ή ο Μπάμπης;
Εκτός και αν αναπολείτε τον Δημούλη με την παρέα του.
Ρε α πάτε και παίξτε παραπέρα που δε σας κάνει ο Γκυρίνης. Μια χαρά δήμαρχος και λέτε ότι θέλετε εσείς. Μόνο που δεν αποφασίζετε εσείς αλλά ο κόσμος και η πλειοψηφία του κόσμου θέλει Γκυρίνη. Γκε γκε;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμο 11:52 φυσικά και δεν θέλαμε Δήμητριάδη για το λόγο αυτό ψηφήσαμε Γκυρίνη για Δήμαρχο. Στην πορεία όμως όπως όλοι γνωρίζουν – ακόμη και τα παπαγαλάκια του – μας προέκυψε άλλος ,και άλλη που ασκούν καθήκοντα Δημάρχου από την πίσω πόρτα τις ρουφιανιάς δηλαδή και όλα πάνε κατά διαόλου. Και φυσικά ο κόσμος ψηφίζει ,αλλά ο Δήμαρχος έχει επαφή με τον κόσμο? Πού το είδες πέστο να το δούμε και εμείς. Ο Γκυρίνης δεν θα μπορεί να βρει συμβούλους την επόμενη φορά –αν υπάρξει επόμενη – ούτε στο Πλατύ , ούτε στην Μελίκη, ούτε στην Κυψέλη επί του παρόντος τουλάχιστο. Επομένως ποντάρεις σε κουτσό άλογο. Η ημερομηνία λήξεως του κυρίου είναι προδιαγεγραμμένη.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ το θέμα είναι σοβαρό και δεν επιδέχεται αστείες ερμηνείες και κουτσομπολιά. Ο Γκυρίνης κατέβηκε και πήρε τις εκλογές από τους αντιπάλους του ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Δήμαρχος. Πιστεύω πως με τους συμβούλους που συνέπραξε και είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχουνε κάνει και κάποια προγραμματική συμφωνία. Αν ΟΧΙ τότε να βγούνε και να το δηλώσουν τουλάχιστο για αυτούς που πολιτικά ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Δεν με ενδιαφέρει εμένα αν η τοποθέτηση του Γκυρίνη σε κομματική θέση ανησυχεί τους υπόλοιπους μνηστήρες τις ΝΔ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές ενδιαφέρει όμως η στάση των συντρόφων μου που συμμετέχουν στη Διοίκηση αυτή. Αν ο Γκυρίνης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ανώτατο όργανο του κόμματος του, είναι δικαίωμα του, όχι όμως με τους ψήφους του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο λοιπόν που πρέπει να κάνουν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι είτε να ανεξαρτητοποιηθούν , είτε να δηλώσουν συνεργαζόμενοι με την παράταξη του Δημάρχου. Εκτός και αν τους ενδιαφέρει η καρέκλα και τα αξιώματα. Τότε όμως δεν θα ενδιαφέρει ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους συντρόφους μου η μελλοντική κομματική τους πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:05
Δε σε κόβω και πολύ φανατικό και ότι ψήφισες Γκυρίνη. Μάλλον ψέματα λες για να γίνεις πιο πιστευτός. Βγάζεις μια κακία, αυτό φαίνεται και μάλλον πήγες να του ζητήσεις κανένα ρουσφέτι και δεν στο έκανε και θύμωσες. Περί αυτού πρόκειται;
Αν θα βρει υποψήφιους στην Κυψέλη και στο Πλατύ και όπου αλλού γράφεις μένει να αποδειχτεί. Αλλά για το θεό άμα περιμένει να πάρει το δήμο από την Κυψέλη και την Ζωή ή τον Βεσυρόπουλο τότε χίλια χρόνια να μη βγει.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:28 Ασφαλώς και ψήφησα όχι μόνο εγώ αλλά και τα υπόλοιπα τρία αδέλφια μου με τις οικογένειες τους. Όσο για ρουσφέτι που γράφεις ότι δήθεν του ζήτησα και δεν μου το έκανε , άρα και για το λόγο αυτό στρέφομε εναντίον του. Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να πάρω αυτή σου την εκδοχή. Ούτε ανάγκη από ρουσφέτι έχω, αλλά θεωρώ πως και ο Δήμαρχος δεν έχει καμία τέτοια δυνατότητα. Για την ουσία όμως του πακέτου από πάρτη σου ΜΟΥΓΚΑ!!! Γιατί? Θεωρώ λοιπόν ότι η είσαι παπαγαλάκι, η δεν διαβάζεις εφημερίδες η δεν έχεις κοινωνική επαφή για να αφουγκράζεσαι τον κόσμο. Σιγά – σιγά θα μάθεις. Όσο για την ονοματολογία που αναφέρεσαι είναι δικές σου υποθέσεις ,εγώ δεν αναφέρομαι σε ονόματα αλλά σε περιοχές. Και τώρα άκου ακόμη και μία ακόμη πρόβλεψη για φούμο στο Δήμαρχο, ακούει στο όνομα χωριού ΤΡΙΚΑΛΑ!!! Άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανιστόρητη κότα 2/5 11:52 όταν μιλάς για την Διοίκηση του Γιάννη Δημούλη και τις παρέας του καλά θα κάνεις να ξεπλένεις με χλωρίνη το στόμα σου και μετά να μιλάς. Στο κάτω –κάτω ο Δημούλης έκανε και τελείωσε την αποχέτευση. Ενώ οι μετά αυτόν τι κάνανε στη Πόλη μας? Την ανάπλαση? Η μήπως τη αποχέτευση του Πρώην Δήμου πλατέως.

Γιώργος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΚΑΨΕΡΟΙ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ.
Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 7:19 Υποκλίνομαι!!!! Αφού παρακολουθείς Ανίτα Πάνια πρέπει να είσαι ανωτάτου πνευματικού επιπέδου. Άντε με το καλό και στον Μάρκο Σεφερλή.