Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αύριο το πρωί παιδίατρος στο 722 αλλά ξανά η ΟΠΚΕ δημιουργεί προβλήματα - Το υπουργείο ακούει;

Aύριο πρωί στο 722ΤΜΧ θα βρίσκεται παιδίατρος για να εξετάσει τα προσφυγόπουλα και να δώσει αγωγές, οδηγίες κλπ
Το ίδιο θα επαναληφθεί και την Πέμπτη το πρωί με παιδίατρο επίσης.
Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη από το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Αλεξάνδρειας για τους πρόσφυγες και δρομολογήθηκε σήμερα το πρωί. Μέλη της Πρωτοβουλίας πήγαν σήμερα το απόγευμα στο κέντρο φιλοξενίας να μοιράσουν την ανακοίνωση που είχε εκτυπωθεί στα αραβικά ώστε να ενημερωθούν όλες οι .....
σκηνές.
Ωστόσο, για ακόμα μια φορά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που βρισκότανε στην πύλη. Με συστηματικό τρόπο ένας εξ αυτών παρακώλυσε την δουλειά μας ζητώντας ξανά και ξανά τα στοιχεία ενός εκ των δυο μελών της Πρωτοβουλίας.
Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία είχαν δηλωθεί εξ αρχής και μάλιστα ταυτοποιήθηκαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας. Ωστόσο, ο εν λόγω αστυνομικός της ΟΠΚΕ φαίνεται ότι είχε άλλη άποψη για το πώς και με ποιον τρόπο πρέπει να γίνονται οι παρεμβάσεις των εθελοντών και επέμενε να παρακωλύει το έργο μας
Μετά από εικοσάλεπτη αναμονή για να εξακριβώσει τα στοιχεία αν είναι αληθινά ή όχι επετράπη η είσοδος στο κέντρο για να ενημερωθούν οι πρόσφυγες.
Είναι η δεύτερη φορά που οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δημιουργούν πρόβλημα στους εθελοντές και ουσιαστικά παρακωλύουν την βοήθεια προς τους πρόσφυγες. Τους καταγγέλουμε στην κοινή γνώμη και καλούμε τόσο τον υπεύθυνο του Συντονιστικού Οργάνου όσο και τους αρμόδιους του Υπουργείου να συνετίσουν τους συγκεκριμένους αστυνομικούς υπαλλήλους και να τους πούνε να εκτονώνονται στα φασιστοειδή που απειλούν τους δημοκρατικούς πολίτες και τους πρόσφυγες.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: