Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Στη Βέροια το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου- έγινε η τελετή έναρξης

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χρωμάτων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης  του Σχολικού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου 2015-2016, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.
    
Την επίσημη έναρξη των αγώνων κήρυξε η.....
Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Ημαθίας (ΟΕΣΑ) κα. Αναστασία Μαυρίδου.
Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τις αποστολές των μαθητών και μαθητριών, οι οποίοι κατάφεραν με σκληρή προσπάθεια να αγωνιστούν και να διακριθούν στην τελική φάση. Επίσης τόνισε την αξία του σχολικού αθλητισμού και τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ. Νηστικάκης Ιωάννης ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Βέροιας, Σοφιανίδης Γεώργιος και Αθλητισμού ,Νεολαίας, Δάγκας Στέλιος, ο Ταγματάρχης Χατζηλευτέρης Χρήστος ως εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Β. Ελλάδος, Κούγκας Διονύσιος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διαμαντόπουλος Διονύσιος, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, Μπουζιώτας Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας, Γκόγκα Ελένη.
Επίσης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα» και η ομάδα «Κύκλος Ερατεινός» του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής και χοροδιδάσκαλου, Κελεπούρη Αντώνη δώσανε μία άλλη νότα με τις χορευτικές τους παραστάσεις.

Σήμερα, στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκαν 2 αγώνες αγοριών. Ο πρώτος μεταξύ του ΓΕΛ Λαμίας και 1ου ΕΠΑΛ Ιεράπετρας , με νικητή τη δεύτερη ομάδα ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο δεύτερος αγώνας μεταξύ ΓΕΛ Αρναίας και 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας.
Στο Δημοτικό στάδιο Μακροχωρίου, στους 2 αγώνες κοριτσιών που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε το Αριστοτέλειο Κολέγιο ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στο ΓΕΛ Περάματος και 1ου ΓΕΛ Σπάρτης.
Η τελετή λήξης και η απονομή  θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 14:30 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: