Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στον Νομάρχη οι μαθητές που πρώτευσαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματολογίας


Δ-Τ/ Τους πρωτεύσαντες στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματολογίας, μαθητές του.....
3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας και τους καθηγητές τους, υποδέχθηκε, την Πέμπτη 7η Απριλίου, στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Οι μαθητές μας με την βοήθεια της διευθύντριας τους και της καθηγητικής τους ομάδας, έλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στον ανωτέρω διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν 500 συμμαθητές τους από όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία τους αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κολλέγια της χώρας. 
Ο κ. αντιπεριφερειάρχης δώρισε στην διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ κ. Ελισάβετ Κορδονίδου και τις εκπαιδευτικούς της ομάδας κυρίες Περιστέρα Τσιτσερώνη και Πελαγία Αβραμίδου, την δερματόδετη έκδοση της Π.Ε Ημαθίας για τις Αιγές, συγχαίροντας τες για το αξιολογότατο έργο που επιτελούν οι καθηγητές της δημόσιας εκπαίδευσης στα σχολεία μας, παρά την σημαντική υποχρηματοδότηση της δημόσιας παιδείας.

Ακολούθησε διάλογος με την πρωτεύσασα μαθητική ομάδα, την οποία απαρτίζουν, κατ΄αλφαβητική σειρά, οι κάτωθι μαθητές και μαθήτριες.
Δάρρα Αθανασία
Μαυρίδου Αναστασία
Νούλα Μελπομένη
Παπαδοπούλου Μαρία
Μαυρίδης Αναστάσιος
Τσατίρη Χρυσούλα-Παρασκευή

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ. αντιπεριφερειάρχης έκανε την εξής δήλωση: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ημαθία και για μένα προσωπικά  αυτή  η  επίσκεψη .Η πρωτιά τους στους πανελλήνιους αγώνες επιχειρηματολογίας, όπου συμμετείχαν 500 μαθητές σχολείων και κολλεγίων της χώρας, αναδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας του 3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, των εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών και των μαθητριών του. Η σημαντική αυτή διάκριση τους στους αγώνες που διοργάνωσε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτά ακόμη ιδιαίτερη σημασία, αφού άφησαν πίσω  τους  ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς  «κολοσσούς». Στους μαθητές, που  έγιναν πρέσβεις των αξιών της μακεδονικής μας  γης, εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στις οικογένειες  και τους καθηγητές τους. Καλή επιτυχία στην περαιτέρω σταδιοδρομία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: