Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ & ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » & ΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εν όψει του Πάσχα, το Μικτό Κέντρο Κατάρτισης Απασχόλησης και Διημέρευσης με την επωνυμία « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αλεξάνδρειας, πιστά στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοίμασαν με πολύ φροντίδα αγάπη και μεράκι, νέες πασχαλινές δημιουργίες για να δώσουν λύσεις για τις αγορές των ημερών που έρχονται.

Χειροποίητες λαμπάδες για όλες τις ηλικίες, πασχαλινά και διαχρονικά διακοσμητικά, εικόνες φτιαγμένες από ξύλο καθώς και διάφορα άλλα χρηστικά είδη.

Φέτος, θα λειτουργήσουν δύο Πασχαλινές εκθέσεις, η μία στην Αλεξάνδρεια και η άλλη στη Βέροια.

Η έκθεση της.....
 Αλεξάνδρειας θα λειτουργεί μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου και τις ώρες από τις 11:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

Η έκθεση της Βέροιας θα λειτουργεί στην πλατεία Δημαρχείου, από το Σάββατο 23 Απριλίου έως την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου από τις 09:00 το πρωί έως τις  09:00 το βράδυ.

Στη Βέροια, μαζί με την Πασχαλινή έκθεση θα λειτουργήσει και η Ανθοκομική, με φυτά και λουλούδια εποχιακά, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και πρωτότυπες συνθέσεις, φιλοδοξώντας να γεμίσουν τη ζωή μας χρώμα και άρωμα.

Επίσης, τις αγορές σας μπορείτε να τις κάνετε και από τον εκθεσιακό  χώρο  του κέντρου μας, καθημερινά από τις 09: 00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Ελπίζουμε, όπως κάθε χρόνο, οι εκθέσεις και το κέντρο μας να πλημμυρίσουν με κόσμο, χαμόγελα και αγάπη, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή στις προσπάθειες των παιδιών μας.
Αγοράζοντας τα Πασχαλινά σας δώρα από ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, βοηθάτε, αναγνωρίζετε και συνεισφέρετε στην οικονομική στήριξη του κέντρου.

Στηρίζουμε το έργο μας στη Συμμετοχή σας.

Από το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
& Ο Δ/ντης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: