Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Καλός ο Χαραλαμπίδης αλλά προβλέψιμος - Παρόντες οι πιστοί φίλοι του από τα παλιά

Καλός, χρυσός, αγαπητός, συμπαθητικός, αλλά και κουραστικός. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη που χτες το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας και ενώπιον πιστών του φίλων από τα..... παλιά παρουσίασε το βιβλίο του "Ελληνική Ποιότητα και Ανάπτυξη".
Ο Χαραλαμπίδης είναι σταθερός στις απόψεις του δεκαετίες τώρα, από τότε που χώρισαν οι δρόμοι του από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επιχείρησε να συγκροτήσει ένα νέο πρόταγμα για την πορεία της χώρας, έναν άλλον οδικό χάρτη που όμως δεν βρήκε ούτε οπαδούς να τον ακολουθήσουν ούτε θιασώτες να τον υποστηρίξουν. 
Ο Χαραλαμπίδης είναι προβλέψιμος διότι ανακυκλώνει την βασική του ιδέα που διατύπωσε πριν από τριάντα περίπου χρόνια. Είναι συνεπής αλλά αυτό κατά πως φαίνεται δεν είναι ελκυστικό και δεν "πουλάει" στον λαό.

Παρόντες στην αίθουσα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Αλεξάνδρειας με τον Σύλλογο Ποντίων ήταν πρώην και νυν μέλη του Πασόκ που τον γνώρισαν ως στέλεχος του κόμματος και τον εκτιμούν διότι έδειξε ανιδιοτέλεια, δεν ενεπλάκη σε λαμογιές και σκάνδαλα.
Τον προλόγισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μπρουσκέλης που ακριβώς αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Χαραλαμπίδη. 
Επίσης, μίλησε για τον συγγραφέα και ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Βαγγέλης Σεβεντεκίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: