Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Δ.Υ. ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ - ανακοίνωση ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Γ. ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΕΛΛΑΣ

Λ. Αβραμίδης - Μ. Γεροντίδης. Γ. Μπουρδομπούρα
Οι συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΜΕ.Τ.Α. στο Νομό Πέλλας με την παράταξη Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση, στοιχήθηκαν πίσω από τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΔΑΚΕ στηρίζοντας για τη θέση του Προέδρου στην Ε.Γ.  του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας τον εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ, κρατώντας γι’ αυτούς τη θέση του Γραμματέα με την υποστήριξη της ΔΑΚΕ. Η σύμπραξη αυτή, με θεατρικό μάλιστα τρόπο, με εικονική .....
αποχώρηση – διευκόλυνση την ώρα της ψηφοφορίας για τον πρόεδρο, όπως φάνηκε ήταν προαποφασισμένη και αναζητούνταν επί έξι συνεδριάσεις η επαρκής δικαιολογία για να ολοκληρωθεί.

Η πρόταση που απευθύναμε από την αρχή, στα εκλεγμένα μέλη της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Ν. Πέλλας, για τη δημιουργία αγωνιστικού – προγραμματικού προεδρείου, προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για την ανατροπή του παλιού γραφειοκρατικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και να χαράξουμε μια  άλλη γραμμή, αυτή της οργάνωσης, της ενότητας της βάσης των εργαζομένων και του ανυποχώρητου αγώνα μέχρι τη νίκη, δεν έμοιαζε να ενδιαφέρει καθόλου τις εκπροσώπους της Ε.ΣΚ. 
Προτίμησαν τη ζεστασιά της χιλιοδοκιμασμένης και αποτυχημένης επίπλαστης ενότητας κορυφής, με δυνάμεις που βρίσκονται στον αντίποδα όσων πρεσβεύουμε, δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι επιδιώκουν τον αποκλεισμό και τη διαίρεση της βάσης των εργαζομένων.

Ο τακτικισμός των αντιπροσώπων της ενωτικής συνδικαλιστικής κίνησης και η συμπόρευσή τους με την ΔΑΚ Πέλλας, αποτελεί πρώτα απ’ όλα, ευθεία περιφρόνηση της βούλησης των συναδέλφων που τους τίμησαν με  την ψήφο τους.

Η παράταξή μας, ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ Δ.Υ. Ν. Πέλλας, θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες, εκεί που έχουμε μάθει χρόνια τώρα να παλεύουμε, μέσα στους εργατικούς χώρους, στις απεργίες, τις διαδηλώσεις, στους δρόμους, αφήνοντάς μας παγερά αδιάφορους τα συνδικαλιστικά προνόμια και οι καρέκλες που κάποιοι έχουν ως αυτοσκοπό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ/ΙΣΣΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ – ΡΗΞΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Τα μέλη του ΑΓ. ΣΥΝΤ. στην Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ – ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: