Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μπρουσκέλης για ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: Η ανασύνταξη του χώρου είναι εθνική ανάγκη

Νίκος Μπρουσκέλης
Στο πλαίσιο της κοινής πορείας και της σταδιακής μετάλλαξης σε ένα νέο οργανωτικό μόρφωμα που θα ενσωματώσει τόσο το ΠΑΣΟΚ ως κυρίαρχο πολιτικό κόμμα όσο και την ΔΗΜΑΡ αλλά και άλλους σχηματισμούς, οργανώσεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες συγκροτήθηκαν οι συντονιστικές επιτροπές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε όλη τη χώρα και στην ....
κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) μετέχουν δυο πολιτικά στελέχη από την Ημαθία και πιο συγκεκριμένα από την Αλεξάνδρεια.


Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκο Μπρουσκέλη και τον προερχόμενο από την ΔΗΜΑΡ Στέλιο Ρεβίθη.

Ο Ν. Μπρουσκέλης μιλώντας στα Τοπικά Χρονικά έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την ανάληψη αυτής της κομματικής θέσης: 
"Η χώρα έχει ανάγκη μία σύγχρονη δημοκρατική παράταξη. Μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και από την άλλη χωρίς ποτέ ιστορικά η δεξιά να αποτελεί επιλογή κανενός δημοκράτη πολίτη, η ανασύνταξη του πολιτικού χώρου της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης καθίσταται αναγκαία όχι απλά για την ίδια, αλλά κυρίως για την πορεία της Ελλάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: