Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Είχε αμνησία ο Γκυρίνης τόσα χρόνια; Τώρα θυμήθηκε και κατηγορεί τον Ναλμπάντη;

Ναλμπάντης, Τζίλας, Παπαδήμας
Έγραφα τον Αύγουστο του 2016 για την παραπομπή 9  ατόμων στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της "απιστίας στην υπηρεσία" αναφερόμενος στην ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας τονίζοντας ότι "Γεγονός είναι ότι υπόθεση αυτή θα απασχολήσει την τοπική δημοσιότητα και θα επιχειρηθεί να γίνει σπέκουλα εις βάρος προσώπων για μικροκομματικούς λόγους".
Ούτε προφήτης είμαι ούτε μάγος. Δημοσιογράφος είμαι και βλέπω τα γεγονότα όχι..... επιφανειακά αλλά στο μέτρο του δυνατού σε βάθος και προχωρώ σε εκτιμήσεις. Τρια χρόνια μετά ο Γκυρίνης επιχειρεί χτύπημα κάτω από τη ζώνη εις βάρος του Ναλμπάντη που το διάστημα εκείνο ήταν αντιδήμαρχός του και μάλιστα είχε και τον τίτλο του "αναπληρωτή δημάρχου"!
Ο Γκυρίνης γνώριζε το θέμα τόσο πριν τις εκλογές, όπως γράφω σε άλλο σημείωμα, όσο και μετά τις εκλογές αφού έγινε η παραπομπή υπαλλήλων του δήμου και τους οποίους με χίλια τεχνάσματα και τα οποία κινούνται στα όρια του νόμου επιχείρησε και τελικά κατάφερε να τους διασώσει και να μην τεθούν σε αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η ιστορία.
Ο Γκυρίνης λοιπόν ουδέποτε μίλησε, δημόσια ή ιδιωτικά, εις βάρος του Ναλμπάντη για το θέμα αυτό και έρχεται τώρα να αφήσει συκοφαντικά υπονοούμενα εις βάρος του. Δικαίωμά του να κάνει πολιτική με συκοφαντίες αλλά ο λαός έχει μάτια και βλέπει, έχει αφτιά και ακούει και "μαυρίζει" συνήθως όλους αυτούς που μετέρχονται τέτοιων μέσων εναντίον πολιτικών αντιπάλων.

Μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Αυγούστου του ΄16

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΙΩΠΗ ΒΡΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ?ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΑ .