Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Γιατί απέχει- απουσιάζει ο Αλευράς από τις εξορμήσεις της παράταξης; Συμβαίνει κάτι;

Παρατηρώ τον αγώνα που κάνουν τα παιδιά και τα κορίτσια της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποκλίνομαι. Δουλεύουν με συλλογικό τρόπο, με εξορμήσεις σε καφενεία και χώρους δουλειάς, επισκέψεις σε φορείς όπου ο επικεφαλής Ηλίας Ιακωβίδης αλλά και οι υποψήφιοι σύμβουλοι συζητάνε με τον κόσμο αναλύοντας εν συντομία τις......
θέσεις της παράταξης έναντι της αυτοδιοίκησης συνολικά και ζητώντας υποστήριξη μπας και αλλάξει το κακό το χάλι στο οποίο έχει βρεθεί ο δήμος Αλεξάνδρειας.
Για όσους έχουν βαρεθεί ή σιχαθεί από αυτά που συμβαίνουν στον δήμο Αλεξάνδρειας η υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι μια διέξοδος, είναι μια καλή διέξοδος, είναι μια θετική κίνηση.

Ωστόσο, αυτό που με προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η συνεχόμενη και παρατεταμένη αποχή από αυτές τις εξορμήσεις του εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου της παράταξης Χρήστου Αλευρά που επι χρόνια, για μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων το ΚΚΕ είχε επιλέξει να ηγείται της παράταξης στον δήμο Αλεξάνδρειας. 
Αλήθεια, γιατί απέχει; Γιατί δεν συνδράμει τον αγώνα των συντρόφων του με τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του, τις γνωριμίες του; Εκτός και αν ο Χρήστος προσφέρθηκε να συνοδεύει τον Ιακωβίδη αλλά αρνήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνολικά η παράταξη πράγμα που θεωρώ παράλογο και εντελώς απίθανο να έχει συμβεί.
Και αρχίζω να έχω και κάτι σκέψεις ότι τελικά ο Αλευράς δεν θα θελήσει, θα αρνηθεί να μπει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος σύμβουλος και τότε όντως κάτι θα συμβαίνει και τότε όντως θα γελάσει το παρδαλό με κόκινη απόχρωση κατσίκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: