Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ως νέος "αστυνόμος Θεοχάρης" ο Χαλκίδης υπόσχεται να εξαλείψει την εγκληματικότητα!!!

Στην αρχή νόμισα ότι κάνει πλάκα ή είναι επηρεασμένος από την βουλευτική του θητεία αλλά έπεσα έξω. Ο Χαλκίδης ως υποψήφιος δήμαρχος υπόσχεται να εξαφανίσει την εγκληματικότητα όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο τομέας αυτός ανήκει στην πολιτεία εξ ολοκλήρου. Ο Χαλκίδης είπε εδώ και δυο μήνες ότι ως δήμαρχος θα ζητήσει ένα ευρώ από το κάθε..... δημότη για να αγοράσει μεταξύ άλλων και περιπολικά τα οποία θα δωρίσει στην αστυνομία για να περιπολούν και να σταματήσουν οι κλοπές κλπ
Χτες, και με αφορμή την ληστεία μιας ταχυδρόμου στον Λουτρό ο Χαλκίδης με μια ανακοίνωση υποσχέθηκε ότι θα εξαλείψει το έγκλημα από τον Γιδά.

Είναι προφανές ότι ο Χαλκίδης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση στην οποία ουδείς δήμαρχος μπορεί να κάνει ή να βελτιώσει από μόνος του τα πράγματα. Η εγκληματικότητα είναι μια πολυπαραγοντική κατάσταση και είναι αφελές να υποστηρίζει κάποιος ότι με πέντε περιπολικά παραπάνω και δέκα αστυνομικούς στο ΑΤ Αλεξάνδρειας θα μηδενιστεί η εγκληματικότητα. 
Είναι αφελές να υποστηρίζεται ότι η εγκληματικότητα θα μηδενιστεί γιατί το εξαγγέλει ένας υποψήφιος δήμαρχος θέλοντας να πάρει "μπόνους" στην κάλπη.
Επίσης είναι αφελές και αστείο να υποδύεται ο υποψήφιος δήμαρχος τον αστυνόμο και τον τιμωρό των εγκληματιών όταν ο ρόλος του είναι άλλος, διαφορετικός.
Ούτε αστυνόμος Θεοχάρης είναι ούτε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...

Τώρα, αν επιθυμεί ο αγαπητός Μιχάλης να μάθει πως μπορεί να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα είμαι διαθέσιμος να του δώσω ορισμένα λινκ όπου μπορεί να διαβάσει μελέτες και προτάσεις καθηγητών της εγκληματολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: