Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Άμεση απάντηση Δελιόπουλου: Είσαι σίγουρος ότι το Κεφαλοχώρι δεν θα με ψηφίσει;

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Δελιόπουλου στην κριτική που δέχτηκε από τον συγχωριανό του και υποψήφιο με την παράταξη Ναλμπάντη. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ προτιμάει μια ειρωνική απάντηση με αιχμές για το αν ο Νικόπουλος είναι ο πραγματικός συντάκτης του κειμένου και κάνει σαφή αναφορά στον υποψήφιο Δήμαρχο Ναλμπάντη ότι για πέντε χρόνια δεν πήγε..... ούτε μια φορά στο Κεφαλοχώρι.
Λέει ο Στ. Δελιόπουλος σε ανάρτηση που έκανε στο φ/β:
"Καταρχήν να ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις! Θα ήθελα να σε ρωτήσω: Είσαι γνώστης του κειμενου; Ο υποψήφιος που στηρίζεις εμφανίστηκε ποτέ 5 χρόνια στο Δήμο Αντιγονιδων; 
Είσαι τόσο σίγουρος ότι δε θα συνταχθεί το χωριό μαζί μου;
Αγαπητέ συντάκτη του κειμένου να γνωρίζεις ότι δε θα καταφέρεις να διχάσεις το χωριό μας γιατί απλά δεν σε υπολογίζουν".

Αμέσως μετά ο Νικόπουλος που άνοιξε τον χορό σχολίασε την απάντηση του Δελιόπουλου ως εξής: "Αγαπητέ Στέφανε να ξέρεις ότι και εγώ έχω πάει σχολείο και ξέρω και να διαβάζω και να γράφω, σου λέω πως το κείμενο είναι κατά δικό μου με αφορμή κάποιων πικρόχολων σχολίων, όσο και για το χωριό, ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στην περιοχή του Αλιακμονα".

Διαπιστώνω ότι αρχίζει να ζωντανεύει το προεκλογικό κλίμα και αυτό έχει ενδιαφέρον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νικοπουλε,ρωτήστε τον κ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ θα δώσει απαντήσεις για τη δευαλ τώρα που διεκδικει την υποψηφιότητα δημάρχου;και κατι ακόμη:ότι και να κάνει ο κ Ναλμπαντης ιστορία θα γράψει ότι στηρίζεται και στηριζόταν από το ΣΥΡΙΖΑ.Μιας κυβέρνησης που ξεπούλησε και ξεπουλαει τα πάντα.Ετσι ακριβώς έκανε και κάνει ο κ Ναλμπαντης όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του ενασχόλησης.ΥΓ:ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ...........

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από όλο το ανακάτεμα βρίσκεται ο παππούς Τασος