Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τζάμπα καίει βενζίνες ο Ναλμπάντης και πάει στην Μελίκη ή Μελίκη θα του δώσει το εισιτήριο για την 2η Κυριακή;

Με αφορμή ένα σχόλιο που έγραψε ένας παλιός αναγνώστης μου όσον αφορά στην επίσκεψη του Ναλμπάντη στην περιοχή της Μελίκης θα γράψω μερικές αράδες.
Κατ΄ αρχάς το σχόλιο έλεγε τα εξής: "Δεν βρέθηκε να πει κανένας στον Ναλμπάντη ότι είναι άδικος κόπος να καίει τζάμπα βενζίνη να πάει ως τη Μελίκη αφού εκεί θα..... αλωνίσει ο Μιχάλης;"

Με αφορμή το σχόλιο αυτό που αποτελεί βεβαιότητα για τον σχολιογράφο έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Πρώτον, στο χωριό της Μελίκης ο Χαλκίδης θα πάρει ένα καλό ποσοστό αλλά δεν θα είναι η μερίδα του λέοντος.
Δεύτερον, τόσο στην Μελίκη όσο και συνολικά στην δημοτική ενότητα ο Πανταζόπουλος θα πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό διότι έχει δυνατές υποψηφιότητες όπως ο Βενιόπουλος και ο Μαντζόλας.
Τρίτον, ο Γκυρίνης θα υποστεί τραγική ήττα.
Τέταρτον, φαντάζομαι ότι και ο Ναλμπάντης ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν διεκδικεί τεράστια νούμερα στην Μελίκη ούτε φαντάζομαι έχει επενδύσει στην περιοχή αυτή για να πετύχει τον εκλογικό του στόχο που κατ΄ αρχάς είναι να περάσει στην 2η Κυριακή.

Συνεπώς, στη λογική του Ναλμπάντη και των συνεργατών του φαντάζομαι ότι κυριαρχεί το εξής: "δεν αιθεροβατούμε αλλά διεκδικούμε κάθε ψήφο που μπορούμε να πάρουμε από την Μελίκη και συνολικά από την δημοτική ενότητα". Και πολύ σωστά κατά την άποψή μου έχουν αυτή τη λογική διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 1994 η δημαρχία κρίθηκε για τέσσερα ψηφοδέλτια και το 2002 ο Γκιόνογλου πέρασε στον δεύτερο γύρο για 45 ψηφοδέλτια αφήνοντας έξω το φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο, τον Κ. Στεφανάκη.
Μ΄ άλλα λόγια, ούτε τζάμπα καίει βενζίνη ούτε άσκοπα πάει στα καφενεία και κάνει χειραψίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: