Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Στο Κέντρο Υγείας ο Χαλκίδης- Τί είπε

Αμέσως μετά την ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχ. Χαλκίδης επισκέφτηκε με συνεργάτες του το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας για να ενημερωθεί επίσημα για την λειτουργία του, τις ανάγκες του κλπ ώστε να συμπεριληφθούν στον προγραμματικό του λόγο.
Η παράταξη του Χαλκίδη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά που λέει τα εξής:


"Την Τετάρτη 24/4/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας  με σκοπό την ενημέρωσή του.

Συνομίλησε δια μακρόν με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα. Ανδρεάδου Παρασκευή, η οποία του εξέθεσε αναλυτικά την κατάσταση και του ανέφερε τα προβλήματα αντιμετωπίζει ο χώρος. Σημαντικότερο όλων είναι η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, θέμα για το οποίο έχουν ξεκινήσει διαδικασίες επίλυσης, με την προκήρυξη θέσεων.

Συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό και το σωματείο εργαζομένων, εκπροσωπούμενο από τον κ Αντωνόπουλο και οι οποίοι του εξέθεσαν την κατάσταση από τη δική τους οπτική γωνία.

Κοινός τόπος η ανάγκη ο Δήμος με τη νέα του Δημοτική Αρχή να συνεργαστεί, λειτουργώντας  ενισχυτικά στις προσπάθειες των ανθρώπων του χώρου για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: