Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ο Γκυρίνης πιστεύει ότι θα "περάσει" 2η Κυριακή!!! Όχι, ακόμα χειρότερα, πιστεύει ότι θα ξαναβγει δήμαρχος

Η επιλογή του Γκυρίνη να αναδείξει ως κύριο αντίπαλό του τον Ναλμπάντη και κατά δεύτερο λόγο τον Χαλκίδη δείχνει ότι ......έχει επίγνωση της συνολικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και η οποία είναι άκρως αρνητική για τον ίδιο και την παράταξή του. Ο Γκυρίνης εκτιμά ότι ο Ναλμπάντης και το ψηφοδέλτιό του θα "περάσει" στην 2η Κυριακή. Η εκτίμησή του βρίσκει αρκετούς που την θεωρούν ορθή αφού το ίδιο πιστεύει και εκτιμάει αρκετός κόσμος που ασχολείται με τα κοινά. Ότι δηλαδή ο Ναλμπάντης θα είναι ο ένας εκ των δυο υποψηφίων που θα βρεθούν στην 2η Κυριακή και θα δικδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.
Έχοντας λοιπόν ως βάση αυτό το "δεδομένο" ο Γκυρίνης επιχειρεί να φθείρει όσο μπορεί περισσότερο τον Ναλμπάντη δεδομένου ότι διαπιστώνει μεγάλη διαρροή ψήφων και αφετέρου θεωρεί τον Χαλκίδη ως τον αδύναμο κρίκο των εκλογών. Ευελπιστεί ότι θα καταταγεί στην 4η θέση και ως εκ τούτου επιθυμεί να λεηλατήσει τους ψηφοφόρους του στοχοποιώντας τον ίδιο. Τέλος, ο Γκυρίνης αφήνει στο απυρόβλητο τον Πανταζόπουλο ελπίζοντας ότι στην 2η Κυριακή θα τον στηρίξουν οι ψηφοφόροι του αφού πιστεύει ότι ο Πανταζόπουλος δεν έχει ελπίδες ...πρόκρισης.
Μ΄ άλλα λόγια, ο Γκυρίνης θεωρεί ότι θα περάσει στην 2η Κυριακή και εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ναλμπάντη και αναμένει ότι θα τον στηρίξουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ που σήμερα έχουν διασκορπιστεί στα ψηφοδέλτια του Χαλκίδη και του Πανταζόπουλου. Για το λόγο αυτό έχει επιλέξει στις ομιλίες του να παριστάνει τον "μακεδονομάχο", να υποκρίνεται ότι είναι αντι-Σύριζα. Θέλει να πολώσει τους πολίτες στη βάση του φιλο-Σύριζα αντι-Σύριζα και του μακεδονικού και να τους κάνει να ξεχάσουν ότι είναι ένας και ίσως ο μοναδικός δήμαρχος από την μεταπολίτευση ως σήμερα που αποθέωσε το ΤΙΠΟΤΑ, που δεν έκανε απολύτως τίποτα, που δεν προγραμμάτισε απολύτως τίποτα, που διέλυσε υπηρεσίες, που η πόλη βρωμάει και τα σκουπίδια καίγονται στα όρια της πόλης. Έ, αυτά ο κόσμος δεν τα ξεχνάει όσο και να το επιθυμεί ο Γκυρίνης και με βάση αυτά θα ψηφίσει όσο και να παριστάνει τον μακεδονομάχο.
Επειδή λοιπόν ο κόσμος θα ψηφίσει κατά βάση με κριτήριο την καθημερινότητα ο Γκυρίνης έχει ελάχιστες αν όχι μηδενικές πιθανότητες να βρεθεί στην 2η Κυριακή. Οπότε, ας καθίσουν οι συνεργάτες του και το επιτελείο του να κάνουν και άλλα σενάρια, σενάρια διαφυγής, σενάρια διαχείρισης ταπεινωτικής ήττας κλπ ώστε να μην τον αφήσουν να γίνει ρεζίλι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε χάρη όλο με τον Γκυρινη ασχολείσαι και καλά κάνεις.Τα χρόνια της διοίκησης δευαλ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ τα ξέχασες?????? Και γνωρίζεις καλύτερα από το καθένα τι έχει συμβεί!ΥΓ:περασμένα ναι ξεχασμένα όχι!!!!!!