Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Σωστά τα λέει ο Γκυρίνης - Για τα σκουπίδια φταίει ο Ναλμπάντης. Όχι, παίζουμε...

Ο απερχόμενος Δήμαρχος
με τον Στ. Δελιόπουλο.
Αν δεν είχε κι αυτόν...
Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο σύνολο του δήμου Αλεξάνδρειας με τους κάδους γεμάτους και τους δρόμους βρώμικους, με σκυλιά και γάτες να περιφέρουν τις σακούλες έχει έναν και μοναδικό υπεύθυνο: Τον Ναλμπάντη. Ναι, καλά το διαβάσατε και καλά το ακούσατε (όσοι το ακούσατε). Αυτό είπε ο απερχόμενος δήμαρχος και για να το λέει κάτι παραπάνω από μας τους κοινούς θνητούς θα ξέρει.
Τι είπε ο δήμαρχος της καρδιάς μας; Το παραθέτω αυτολεξί: "Η τότε όμως κακή διαχείριση του τότε......
Προέδρου στέρησε από τους δημότες σήμερα αγορά 4 ή 5 απορριματοφόρων αξίας 630.000 που είναι μια σοβαρή αιτία από την οποία ο τόπος ταλαιπωρείται σήμερα"!!!! (Τα θαυμαστικά δικά μου γιατί θαυμάζω τον Γκυρίνη ως πολιτικό που πιάνει πουλιά στον αέρα).
Πρέπει να σημειώσω για να το μάθετε και εσείς οι δημότες που θα πάτε στην κάλπη και να ψηφίστε ενημερωμένοι. Πρέπει να σας πω ότι αυτό το γεγονός στο οποίο αναφέρεται ο Γκυρίνης έλαβε χώρα πριν από δέκα και πλέον χρόνια. Όταν ο Ναλμπάντης ήταν αντιδήμαρχος του Γκιόνογλου και αυτός ήταν αντιδήμαρχος του Στεργιόπουλου στην Καβάσιλα.
Από τότε είχαν περάσει εφτά οχτώ χρόνια και ο Γκυρίνης που τα γνώριζε τον παρακαλούσε το 2014 τον Ναλμπάντη να μπει στο ψηφοδέλτιο. Ναι, αυτόν που σήμερα κατηγορεί ότι ευθύνεται αποκλειστικά για το ότι δεν αγοράστηκαν απορριμματοφόρα.

Είναι τόσο γελοίος ο ισχρυσιμός του που ούτε τους πλέον φανατικούς οπαδούς του δεν πείθει. Τα απορριμματοφόρα δεν αγοράστηκαν γιατί ουδέποτε ασχολήθηκε μ΄ αυτό το αντικείμενο ο Γκυρίνης, δεν έδωσε ποτέ σημασία στην καθαριότητα, ήταν πάντοντε αναβλητικός και με πασαλείμματα επιχειρούσε να διοικεί. Όταν άρχισε το πρόβλημα να διογκώνεται πανικοβλήθηκε, δεν πήρε τις αποφάσεις που έπρεπε και μετέτρεψε το δήμο σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο με τον ΣΜΑ να καίγονται τα σκουπίδια και να ρυπαίνουν το περιβάλλον, οι κάδοι να είναι γεμάτοι και οι δρόμοι βρώμικοι.

Ο Γκυρίνης όμως ως κακέκτυπο του Μαυρογιαλούρου επιχειρεί με ψέματα να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να ρίξει την ευθύνη στον Ναλμπάντη για ένα γεγονός που έγινε, επαναλαμβάνω, στη θητεία 2006-2010!!!
Όμως, ο κόσμος ήδη έχει εδραία πεποίθηση, έχει ολοκληρωμένη γνώμη και άποψη για τα έργα και τις ημέρες του ανεπαρκούς Γκυρίνη και ήδη έχει αποφασίσει ότι είναι ακατάλληλος. 
Όποιος έχει μάτια βλέπει....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αϊνστάιν έλεγε : Υπάρχουν τρείς κατηγορίες ανθρώπων. Οι ευφυείς που λύνουν προβλήματα, οι ιδιοφυείς που προβλέπουν τα προβλήματα , και οι βλάκες που απλά κρίνουν. Εγώ στην Τρίτη κατηγορία κατατάσσω τον ανύπαρκτο και κομπλεξικό απερχόμενο Δήμαρχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα 630.000 ειναι της διοικησης Γκυρινη λογου ανεπαρκειας να κινηθει να ρυθμισει το δανειο που προηλθε απο τον τοτε προεδρο δευα Πασχαλιωρη και οχι Ναλμπαντη.Ο δημαρχος ειναι ανικανος να επιχειρηματολογησει μονο λασπη πεταει διοτι φοβαται και ειναι σε πανικο..Ενας ψευτης δεν εχει τυχη καμια.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι δυστυχώς. Δεν περιμέναμε και κάτι άλλο από έναν ανύπαρκτο Δήμαρχο. Για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ αυτός!! Έλα μου όμως πως όλα αυτά τα κάνει για κρύψει τις δικές του πομπές. Συγκεκριμένα: Θυμώσατε την υπόθεση τις ανάθεσης τις καταπολέμησης των κουνουπιών το έτος 2017? Τότε λοιπόν η εταιρία που εκπροσωπούσε κάποια κυρία Ουζούνη προσέφερε χαμηλότερη προσφορά κατά 20000 χιλιάδες ευρώ!!! Και ο μέγας Γκυρίνης την ανάθεση σε εταιρία με 20000 χιλιάδες ευρώ ακριβότερη!! Όταν ήρθε το ένταλμα τις πληρωμής το Ελεγκτικό Συνέδριο του Νομού Ημαθίας δεν το υπέγραψε διότι το θεωρεί παράνομο!! Ο μέγας Γκυρίνης προσέφυγε στα κεντρικά του Συμβουλίου στην Αθήνα όπου προ ημερών ήρθε και η απάντηση και από εκεί που λέει ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Και κατά συνέπεια δεν το εγκρίνει. Τι σημάνει όμως αυτό? Απλά η εταιρία που εκτέλεσε το έργο θα προσφύγει τώρα στην Δικαιοσύνη για να εισπράξει τα χρήματα τις και μάλιστα εντόκως από το έτος 2017!! Δηλαδή σε εμάς τους δημότες θα βγει ο κούκος αηδόνι και θα πληρώσουμε τα σπασμένα από τα καπρίτσια του Γκυρίνη!!! Και δεν ντρέπεται καθόλου. Φυσικά στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είπε κουβέντα, παρά το ντόρο και τις καταγγελίες που έγιναν την περίοδο εκείνη. Αν ένα τύπο σαν αυτό θέλετε για Δήμαρχο ξανά ψηφήστετον!! Αλλά η ευθύνη τότε θα είναι και δικιά σας!!