Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αμυγδαλιά Κυροπούλου, υποψήφια ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Δίνουμε δύναμη στην δύναμή μας

Χτες Σάββατο η "Λαϊκή Συσπείρωση" του δήμου Αλεξάνδρειας παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της σε εκδήλωση που έγινε μπροστά από τα γραφεία του ΚΚΕ στην πόλη. 
Παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμυγδαλιά Κυροπούλου που είπε τα εξής:

Φίλες και φίλοι, παρευρισκόμενοι, συνυποψήφιοι, ονομάζομαι Κυροπούλου Αμυγδαλιά. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» και κατ’ επέκταση του......
επικεφαλής υποψήφιου δημάρχου Ηλία Ιακωβίδη.
Είμαι η κόρη του Κωνσταντίνου Κυρόπουλου, εργάτη της ΕΛΒΙΖ, ενός ανθρώπου που δεν σταμάτησε ποτέ να υπερασπίζεται αρχές και ιδανικά για ίσα δικαιώματα καθώς και την εξάλειψη κάθε μορφής εκμετάλλευσης. 
Είμαι κι εγώ εργαζόμενη χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ιδιαίτερα σε αυτόν του εμπορίου. Έχω δυο παιδιά και κατά συνέπεια το μέλλον σε αυτή την πόλη είναι ατομική όσο και συλλογική προτεραιότητα.

Ο Συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που επέλεξε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, θα παλέψει μόνο για το καλύτερο μέλλον της πόλης και των δημοτών της. Τα πιστεύω μας δεν μας επιτρέπουν τίποτε λιγότερο, τίποτε μικρότερο, τίποτε λειψό. Ουτοπία μας λένε οι άλλοι το άπιαστο, όμως είναι αυτό που σε αναγκάζει να κάνεις βήματα μπροστά. Μόνο μπροστά. 


Δίνουμε δύναμη στην δύναμη μας ενισχύοντας το συνδυασμό μας!!! Καλό Αγώνα σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: