Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μπράβο στους Δημητριάδη- Δημούλη που δεν νομιμοποίησαν την φιέστα του Γκυρίνη- Δε σε σώνει τίποτα

Στο μακρινό 2000 ο Δημούλης ως δήμαρχος
πετυχαίνει να χρηματοδοτηθεί το Πνευματικό με
200 εκ δρχ που υποσχέθηκε και υλοποίησε
ο Σημίτης όταν επισκέφτηκε την Αλεξάνδρεια
Όλοι χάρηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο απερχόμενος δήμαρχος εγκαινίασε το πολύπαθο Πνευματικό Κέντρο. Ολόκληρες γενιές μεγάλωσαν και γέρασαν περιμένοντας να ολοκληρωθεί ένα μεγαλεπήβολο έργο που άρχισε με την θεμελίωσή του το μακρινό 1985 και μετά από σαράντα περίπου χρόνια μπαίνει στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής του γιατί όσοι γνωρίζουν ξέρουν πως το Πνευματικό δεν τελείωσε, έχει αρκετή δουλειά ακόμα.
Όλοι γνωρίζουν, ακόμα και ο...... απερχόμενος, ότι τα εγκαίνια έγιναν εσπευσμένα και υπάκουσαν στις προεκλογικές ανάγκες του Γκυρίνη που μη έχοντας να παρουσιάσει έργο επιχειρεί να διασκεδάσει τις εις βάρος του εντυπώσεις κόβοντας κορδέλα σε ένα έργο ημιτελές, ένα έργο που δεν έχει παραληθφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ένα έργο που αν υπήρχε οργανωμένο και σοβαρό κράτος δεν του επιτρέπονταν να ανοίξει τις πόρτες για κανέναν.
Αντιθέτως, είδαμε αρκετούς σοβαρούς ανθρώπους που ασχολούνται ή ασχολήθηκαν με τα κοινά να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του απερχόμενου δημάρχου που χρησιμοποιώντας έναν συναισθηματικό εκβιασμό (την βράβευση) τους κατέστησε συμμέτοχους στην δική του προεκλογική φιέστα μέσα σε ένα κτήριο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την λειτουργία των δημόσιων κτηρίων και μάλιστα αυτών εντός των οποίων γίνονται συναθροίσεις κοινού.
Φ. Δημητριάδης
Θέλω να σημειώσω την άκρως υπεύθυνη στάση τόσο του τέως δημάρχου Δημητριάδη όσο και του πρώην δημάρχου Δημούλη που αρνήθηκαν να παραβρεθούν στην προεκλογική φιέστα του Γκυρίνη. Ως πολίτες που διετέλεσαν δήμαρχοι γνωρίζουν το αυτονόητο, ότι δεν μπορείς να κάνεις χρήση ενός έργου πριν αυτό παραληφθεί. Απλό.
Επίσης δεν παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Αλευράς, επικαφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης επικαλούμενος και αυτός την μη ολοκλήρωση του έργου.

Το Πνευματικό Κέντρο "εγκαινιάστηκε" όπως όπως αλλά λειτουργικό δεν είναι. Άνοιξε τις πόρτες του αλλά στερείται κανονισμού λειτουργίας και υπεύθυνου να διαχειριστεί το κτήριο αυτό καθ αυτό, τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει, τις δράσεις που θα στεγάσει κλπ. Όλα έγιναν τσάτρα πάτρα ακριβώς για να προλάβει ο απερχόμενος και ευρισκόμενος σε πολιτικό πανικό Γκυρίνης να βγει φωτογραφίες και να εκμεταλλευτεί ένα έργο που επί πέντε χρόνια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει δείχνοντας προς όλους ότι είναι παντελώς ανίκανος για την θέση που σήμερα κατέχει και ευτυχώς σε λίγο απελευθερώνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: