Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ενισχύεται σημαντικά το ψηφοδέλτιο του Πανταζόπουλου με την υποψηφιότητα του Σάκη Δημάδη- Δήλωση

Σάκης Δημάδης
Ακόμα μια καλή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην παράταξη του Πανταζόπουλου και θεωρείται ότι θα δώσει νέα δυναμική στον δρόμο προς την κάλπη του Μαϊου. Ο Σάκης Δημάδης είναι γνωστός στην πόλη της Αλεξάνδρειας και της ευρύτερης περιοχής και δεν χρειάζεται συστάσεις. Οργανικό μέλος της τοπικής κοινωνίας, σε συνεχή επαφή με τους κατοίκους και κοινωνός των προβλημάτων και των προβληματισμών τους γνωρίζει από πρώτο χέρι τις αγωνίες τους και τις ανάγκες τους αφού τις βιώνει και ο ίδιος στην καθημερινότητά του.
Για όσους επιλέξουν να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Πανταζόπουλου εκτιμώ ότι.....
ένας "σταυρός" αξίζει στον Δημάδη γιατί το αξίζει.
Ο Σάκης Δημάδης έκανε την παρακάτω δήλωση μόλις οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο:

"Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Αργύρη Πανταζόπουλου, και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.
Σε αυτή μου την απόφαση με οδήγησε η βαθιά πεποίθησή μου πως, ως ενεργά μέλη της κοινωνίας, οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές, για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας, προβλήματα των οποίων τη λύση μπορούν να δώσουν συλλογικά πολίτες δραστήριοι και ευαισθητοποιημένοι, που θέλουν την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της περιοχής σε όλους τους τομείς.
Το να μένει κανείς αμέτοχος στις εξελίξεις που τον αφορούν άμεσα και να απαξιώνει τη συμμετοχή του σε αυτές είναι σύμπτωμα μιας κοινωνίας ασθενούς, καταδικασμένης να παραμείνει στάσιμη. Αντίθετα, ο στόχος όλων των συνειδητοποιημένων πολιτών είναι η εφαρμογή συγκεκριμένων, ρεαλιστικών και, πάνω απ’ όλα, αποτελεσματικών λύσεων, που θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο.
Η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», με επικεφαλής τον Αργύρη Πανταζόπουλο, μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να δημιουργήσει το αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ανάγκη ο τόπος και οι κάτοικοί του. Η δημιουργία αυτού ακριβώς του περιβάλλοντος αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.
Ενόψει αυτών, ζητώ τη στήριξη όσων συντάσσονται με τις απόψεις μου και πιστεύουν ότι μπορώ να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: