Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

O πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας πήρε το Μερσεντές του δήμου από τον ΟΔΔΥ / Δεν το χρειάζονταν όταν έχασε τις εκλογές / Ήταν συναισθηματικά δεμένος

Είχε μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ως δήμαρχος και γι αυτό πήγε και το αγόρασε από τον ΟΔΔΥ. Προηγουμένως όμως είχε.... φροντίσει να το παραχωρήσει στον ΟΔΔΥ διότι δεν το χρειάζονταν ο δήμος. Πήγε και το αγόρασε με νόμιμο τρόπο και μάλιστα το ακριβοπλήρωσε, όπως είπε δημόσια στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Κατέβαλλε 19.600 ευρώ για να το αγοράσει.

Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη του οποίου τα αποκαλυπτήρια έγιναν σήμερα το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και παρουσία δεκάδων πολιτών που κυριολεκτικά έμεινα άφωνοι με την απάθειά του και την παραδοχή ότι "εγώ το πήρα το αυτοκίνητο. Το πήρα με νόμιμο τρόπο. Πήγα ως πολίτης και το αγόρασα".
Λες και τον κατηγόρησε κανείς ότι το πήρε με παράνομο τρόπο. Όχι, κανείς δεν έψεξε τον πρώην δήμαρχο ότι έγινε ιδιοκτήτης του δημαρχιακού μερσεντές με παράνομο τρόπο. Το ξαναλέμε, έγινε ιδιοκτήτης με απολύτως νόμιμο τρόπο.

Αυτό που ελέγχεται είναι το πολιτικό μέρος. Είναι η υστεροβουλία του που κυριολεκτικά μεθόδευσε την όλη υπόθεση με μεγάλη μαεστρία με την βοήθεια του πρώην αντιδημάρχου του, του Σ. Κούγκα που έβαλε την υπογραφή του στο έγγραφο που έφυγε από τον δήμο μετά τις εκλογές, μετά την ήττα τους δηλαδή, και είχε ως αποδέκτη την Περιφερειακή Διοίκηση. Το έγγραφο του δήμου έλεγε ότι το αυτοκίνητο πλέον δεν είναι απαραίτητο στον δήμο και ότι θα αποσυρθεί.
Βέβαια, είκοσι μέρες νωρίτερα ο δήμαρχος και ο ίδιος αντιδήμαρχος γνωμάτευαν ότι το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν άκρως απαραίτητο στον δήμο και αιτούνταν από τον Περιφερειάρχη να δώσει παράταση- εξαίρεση ώστε να κάνει χρήση ο δήμαρχος.
Μόλις έχασε τις εκλογές ο Δημητριάδης που όπως είπε σήμερα ήταν συναισθηματικά δεμένος με το δημαρχιακό μερσεντές το απέσυρε στον ΟΔΔΥ και κατά περίεργο τρόπο πήγε και το αγόρασε όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα αυτοκίνητα και γενικώς τα οχήματα αυτά βγαίνουν σε δημόσια δημοπρασία. Το πλήρωσε ακριβά, δε λέω, αλλά είπαμε, ήταν συναισθηματικά δεμένος.

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Αυτός ο άνθρωπος διετέλεσε δώδεκα χρόνια δήμαρχος και αυτός ήταν που έλεγε το 2002 ότι άμα θα εκλεγεί τότε δήμαρχος Πλατέος θα μετατρέψει το τότε δημαρχιακό μερσεντές του Στ. Δριστά σε ...ασθενοφόρο. Βέβαια, όχι δεν το έκανε ασθενοφόρο αλλά αγόρασε άλλο, καλύτερο μοντέλο μερσεντές....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιον τον φτύνεις και εκείνος λέει ψιχαλίζει , τότε τι άλλο να πείς? Ντροπή, Αίσχος!!!

Ανώνυμος είπε...

τρελή αγάπη και έρωτας του πρώην με το αυτοκίνητο. αυτο δεν είπε χθες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει. Οταν δεν έχει αντίπαλο και λίγα κάνει. Εκτός των άλλων νομίζω ότι απο εκεί που πήρε αο αμάξι ο πρώην κάνει εκτίμηση αξίας και μετά δίνει έκπτωση ο συγκεκριμένος φορέας. Εαν μπορείς ψάξτο χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
Κατά τα άλλα καλά κάνει με την σημερινή δημαρχία. 3ος μήνας και δείχνουν να μην υπάρχουν καν οι δημαρχούντες.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν θεωρώ οτι υπάρχει κανένα σκάνδαλο σε αύτη την υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Νίκο Λιολιόπουλε πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα. Το αν είναι σκάνδαλο η όχι, το αν το νόμιμο είναι και ηθικό, το αν ο Δημητριάδης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο είπε αλήθεια η ψέματα για την Μερσεντές, αυτό θα το δούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και σε παρακαλώ να βρίσκεσαι εκεί. Μετά όμως πιστεύω πως θα τοποθετηθείς.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Παντα βρίσκομαι και παντα τοποθετουμαι.