Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Με Β. Καζούλη ξεκινάει φέτος η ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ στο Πλατύ

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και με τη συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού Βασίλη Καζούλη θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φετινή "Αστερούπολη".

Οι εκδηλώσεις φέτος θα....
διαρκέσουν από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνουν – όπως και τις προηγούμενες χρονιές – πολλή μουσική, θεατρικά, συναυλίες, διάφορες παραστάσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη, δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της Αστερούπολης, παρουσιάσεις τοπικών εθίμων καθώς και χορών από συλλόγους της Ημαθίας και φυσικά πολλές εκπλήξεις ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. 
Όπως κάθε χρόνο, στην Αστερούπολη θα μπορείτε να επισκεφτείτε τα σπιτάκια που βρίσκονται στον Πεζόδρομο Πλατέος καθώς και το σπιτάκι του Αη-Βασίλη, το Εργαστήρι των χριστουγεννιάτικων κατασκευών, το Δένδρο της Αγάπης και το Σπιτάκι των Δημιουργιών. 

Χορηγοί επικοινωνίας στην “Αστερούπολη 2014” είναι οι ενημερωτικές ιστοσελίδες alexandriamou.gr και e-periskopisi.gr

Την αρχή φέτος θα κάνει την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βασίλης Καζούλης. Με μια συναυλία (full band) στον πεζόδρομο Πλατέος, εκεί όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το χριστουγεννιάτικο χωριό της “Αστερούπολης”. 
Όσοι βρεθούν το βράδυ εκείνο στο Πλατύ θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν και τα νέα του τραγούδια από το νέο του digital album που φέρει τον τίτλο “Λευκός Ουρανός” και εκδόθηκε από την XRC RECS USA σε παγκόσμια εμβέλεια και για την Ελλάδα μέσω της InSideOut τον φετινό Οκτώβρη. 
Θα ακουστεί και η νέα του μεγάλη επιτυχία “Τα Λίγα Είναι Πολλά” (Νο 16 στους ραδιοφωνικούς σταθμούς), όπως και παλιές του επιτυχίες αλλά και άλλα αγαπημένα του τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από φίλους του τραγουδοποιούς! 

Μαζί του:

Ο εξαιρετικός Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα πλήκτρα και στα φωνητικά, 
Η υπέροχη παρουσία με την εκπληκτική φωνή Νεφέλη Φασουλή με το βιολί της. 
Ο Ρωμανός Φασουλής στην κιθάρα και στα φωνητικά 
Και ο Μιχάλης Μήτος στο καχόν και τα κρουστά. …
και φυσικά… 
θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: