Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Γιάννης Τσαρτσάνης
επικεφαλής της
παράταξης
Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας & Περιχώρων «Η Ενότητα» καθώς και των αντιπροσώπων του συλλόγου για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο επιβεβλημένη η συμμετοχή των εμπόρων στην εκλογική διαδικασία για την...
ανάδειξη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας.

Σε μια εποχή που ο συνδικαλισμός παραπαίει έρχεται να αντιμετωπίσει την αναλγησία του κράτους που πληρώνει μνημονικές επιταγές αδιαφορώντας πλήρως για την καταστροφή που προκαλεί στις μικρές-μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο καλούνται να προστατεύσουν-υπερασπιστούν τα συμφέροντα και τις αξίες των εμπόρων της πόλης μας και δεσμεύονται να ενεργούν πάντα με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη στη θέση που της αξίζει την αγορά της Αλεξάνδρειας.

Καλούμαστε να ανασύρουμε από το ναδίρ του συνδικαλισμού έναν φορέα,  δεύτερο μετά την δημοτική Αρχή σε ισχύ, και να καταφέρουμε να υψώσουμε την φωνή μας και να διεκδικήσουμε δικαιώματα κεκτημένα και αξίες που καταπατήθηκαν.

Η επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς άλλων κλάδων επαγγελματιών της πόλης μας για συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων (φορολογικό, ασφαλιστικό, εργασιακό (Κυριακές)) του εμπορίου.

  Αυτό αποδεικνύεται και από τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι ενιαίο και κοινό για όλες τις «φωνές».

Δεν περισσεύει  κανείς, δεν υπολείπεται κανείς, δεν διαγράφεται κανείς παρά μόνον εάν είναι προσωπική του επιλογή. Κύριος στόχος (ένας και μοναδικός) η ομοψυχία, ο δημιουργικός διάλογος και η εποικοδομητική δράση βάζοντας θεμέλια για συνεργασίες με Δήμο, Περιφέρεια, Κεντρική Εξουσία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θεσμικά εκπροσωπεί Όλους τους εμπόρους της πόλης μας εγγεγραμμένους και μη σε αυτόν. Υποχρέωση της διοίκησης είναι να συμπαραστέκεται στον εξουθενωμένο από βάρη που δεν του ανήκουν έμπορο.

Η φωνή της Αλεξάνδρειας που θα μεταφέρει συλλογικές αποφάσεις στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο ΕΣΕΕ δυναμώνει στέλνοντας περισσότερους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας με την συμμετοχή όσο των περισσότερων εμπόρων στις εκλογές.

Με εκτίμηση

Οι συμμετέχοντες (με αλφαβητική σειρά)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. Γκιορτζή Γιάννα
2.Καμπάκης Κων/νος
3.Μαλιώτας Θωμάς
4.Μπαντή Ευθυμία
5. Μπόζιαρης Θωμάς
6. Στεφούλης Αριστοτέλης
7. Τάτσης Βασίλης
8. Τσεκούρας Αθανάσιος
9. Τσαρτσάνης Ιωάννης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Σ. ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1. Γκιορτζή Γιάννα
2. Μαλιώτας Θωμάς
3. Μπαντή Ευθυμία
4. Μπόζιαρης Θωμάς
5. Τσαρτσάνης Ιωάννης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. Θεοδοσίου Ζαχάρω
2. Σιαπικούδη Σταματία
3. Στανίτσας Γεώργιος
4. Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: