Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας συμπαραστέκεται στον αγώνα των μαθητών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε κινητοποίηση προχωρούν οι μαθητές των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας την Δευτέρα 3/11/2014, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας, απαιτώντας άμεση λύση στα πολλά οξυμένα προβλήματα που με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξαναβρίσκουν μπροστά τους. 

Το νέο λύκειο, η τράπεζα θεμάτων, οι συγχωνεύεις των....
τάξεων, η μεταφορά προς και από τα σχολεία, η άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς και βιβλία ταλαιπωρούν καθημερινά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στο διδακτικό έργο, αυξάνουν τις άνισες συνθήκες μάθησης και υποβαθμίζουν ακόμη παραπέρα την ήδη υποβαθμισμένη παρεχόμενη παιδεία. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συμπαραστέκεται στον αγώνα των παιδιών μας. Μαζί τους και μαζί με τους εκπαιδευτικούς, που επίσης βιώνουν τις ίδιες αγωνίες και ζουν καθημερινά αυτά τα προβλήματα, θα αναζητήσουμε τους τρόπους και τις μορφές των κινητοποιήσεων για να δοθεί λύση, τόσο στα άμεσα όσο και στα πιο μακροχρόνια ζητήματα. 

Καλούμε όλους τους γονείς,όλων των σχολείων της πόλης μας να κάνουν και δική τους υπόθεση τον αγώνα για καλύτερη Παιδεία. 

Τα σημερινά παιδιά του Γυμνασίου και του Δημοτικού είναι οι αυριανοί μαθητές του Λυκείου, που θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο, αυτοί και οι γονείς τους, με τα προβλήματα που αναφέραμε. 
Υποχρέωση δική μας είναι να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: